22 July 2014

Kulit Gebu, Cerah Berseri dengan Shaklee

Kulit gebu dan cerah berseri menjadi idaman setiap wanita mahupun lelaki. Kulit yang bebas daripada sebarang masalah kulit (berminyak, kering, jerawat, berparut, jeragat dan lain-lain) boleh meningkatkan keyakinan diri seseorang.

Saya sering ditanya tentang set kecantikan kulit Shaklee dan selalu menerima maklum balas positif daripada mereka yang telah menggunakan rangkaian produk Shaklee. 

KENAPA MEMILIH PRODUK KECANTIKAN KULIT SHAKLEE?
  • Produk daripada bahan semulajadi dan bebas bahan kimia
  • Produk yang halal (mendapat sijil Halal yang diiktiraf oleh JAKIM)
  • Produk yang selamat dan berkesan (mendapat pengiktirafan KKM)
  • Produk yang tahan lama (contoh satu Vita-E Complex mempunyai 120 kapsul. Setiap hari hanya perlu mengambil 1 kapsul. Sebotol tahan untuk kegunaan 4 bulan)

ESP
850 g
Runcit RM150
Hubungi saya untuk harga istimewa

Bagaimana ESP membantu untuk kulit yang gebu, cerah dan pudarkan parut jerawat?

ESP adalah sumber protein, diperlukan untuk menghasilkan sel-sel baru bagi kulit. ESP memang satu cadangan terbaik untuk merawat kulit kerana sel kulit akan mati dalam masa 21 hari. Jika sel kulit itu tidak diganti maka perkara itulah yang menyebabkan kulit menjadi kusam dan tidak bermaya. Lama-kelamaan kulit akan menjadi bertompok-tompok dan tidak sekata.Vita-E Complex
120 kapsul
Runcit RM149
Hubungi saya untuk harga istimewa

Bagaimana Vitamin E membantu untuk kulit lebih segar?

Vita-E Complex pula adalah vitamin antioksidan. Penting untuk menjaga sel-sel agar tidak dirosakkan oleh radikal bebas. Kita memang tak nampak radikal bebas ni. Tapi kalau kita selalu terdedah kepada pencemaran, asap kenderaan, asap rokok maka dari situ badan kita terdedah kepada radikal bebas. Sel-sel yang diserang radikal bebas ni akan menjadi tua dengan lebih cepat. Itulah punca yang menimbul istilah penuaan sebelum tiba masa sepatutnya. 

B-Complex
120 tablet
Runcit RM53
Hubungi saya untuk harga istimewa

Bagaimana B-Complex membantu untuk meratakan tona kulit

B-Complex penting bagi memperbaiki peredaran darah dalam badan dan meratakan warna tona kulit pada wajah. Tidak timbul lagi masalah kulit wajah yang bertompok-tompok. Yang menarik, B-Complex juga membantu dalam menstabilkan hormon badan kita. Jadi ia sesuai untuk mengurangkan rasa marah atau stress.


SR Vita-C
180 tablet
Runcit RM92.50
Hubungi saya untuk harga istimewa

Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit

SR Vita-C Plus berfungsi sebagai antioksida yang melindungi kulit daripada pencemaran udara. Ia juga merangsang pembentukan dan peningkatan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, keanjalan, serta mencerahkan kulit anda.

Ini peluang terbaik anda untuk dapatkan set kecantikan kulit Shaklee pada harga istimewa. Hubungi saya sekarang untuk konsultasi produk mengikut kesesuaian anda.


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 


lngin membuat belian SET KECANTIKAN KULIT secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda?  Klik imej di bawah.


Juga klik SINI untuk tutorial langkah pembelian secara online.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Pick Up/COD Area:
Kluang dan Batu Pahat

Penghantaran seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia
Dapatkan pelbagai supplement hebat Shaklee anda sekarang!

No comments: