20 February 2015

7 Tentang Syarikat Nutrisi Shaklee

1. MENARIK! 
Tahukah anda Shaklee memiliki perusahaan ladang (manufacturing plant) mereka sendiri di Norman, Oklahoma. Tidak seperti sesetengah syarikat yang mengeluarkan vitamin dengan membeli dari mana-mana makmal dan meletakkan label jenama mereka. Tidak seperti Shaklee yang memiliki ladang vitamin sendiri. MENARIK bukan? 2. MENAKJUBKAN! 
Nak tahu apa yang Istimewanya Syarikat SHAKLEE ni?  Shaklee memiliki makmal kajian dan penyelidikan mereka sendiri di Hayward, California, dan makmal kedua di bina di Stanford University in Palo Alto, California. MENAKJUBKAN !!3. BERBEZA!
Produk nutrisi Shaklee dikenali oleh kerajaan sebagai makanan BERBEZA! dengan produk dari syarikat lain yang dilabelkan sebagai drug companies.

4. PERCUMA!
Nak tahu tak? Setiap pembelian daripada barangan Shaklee yang bernilai RM600-700 bersamaan 200uv) melayakkan kita mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA! 

5. SATU-SATUNYA!
Shaklee merupakan pengeluar vitamin dan mineral SATU-SATUNYA yang terbesar di dunia dan dilabelkan sebagai leader in the nutritional industry.

6. BARU
Yang terBARU Shaklee Malaysia telah memenangi anugerah BEST MLM BRAND. Klik Shaklee terima anugerah.

7. DIJAMIN!
Setiap produk Shaklee telah melalui sebanyak 262 ujian kualiti jaminan (assurance) yang berasingan dalam setiap proses pembuatan. Jadi, Semua produk Shaklee DIJAMIN berkualiti dan ada pengesahan. Walaaaa!

Ingin dapatkan rangkaian makanan tambahan Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini

No comments: