02 February 2015

8 Kelebihan Pil Kalsium, OsteMatrix

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini saya kongsikan info tentang salah satu produk promosi Februari 2015 iaitu OsteMatrix. Klik INFO PROMOSI FEBRUARI 2015 untuk maklumat lanjut.Apa itu OsteMatrix?

OsteMatrix
120 caplets
Runcit RM61
Hubungi saya untuk harga istimewa

OsteMatrix merupakan hot stuff di kalangan pelanggan VitaminSuci. Ada antara mereka yang mengamalkan OsteMatrix bagi masalah lenguh-lenguh badan, sembelit, kejang kaki dan ada yang mengambilnya bagi memenuhi keperluan kalsium harian mereka. OsteMatrix akan membekal keperluan kalsium harian kita. 

Apa kelebihan OsteMatrix?

1. Mengatasi Masalah Sembelit

Pengguna paling suka makan Ostematrix disebabkan membantu mereka mengurangkan "penderitaan"sembelit. Selepas mengambil Ostematrix, proses perkumuhan kembali lancar. Kandungan kalsium dan magnesium yang diadun dalam Ostematrix sebenarnya membuatkan proses pembuangan najis berlaku dengan lawasnya. 

2. Mengatasi Rasa Kejang dan Kebas

Pengambilan Ostematrix secara konsisten mampu membantu kita semua mengatasi masalah kejang dan kebas. Ini kerana Ostematrix merupakan sumber Kalsium. Masalah kekejangan, sakit sendi dan arthritis juga boleh diatasi dengan mengambil Ostematrix ini. 

3. Mengurangkan Stress dan Membantu Anda Untuk Tidur Lena

Ini disebabkan oleh Ostematrix dapat mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf serta membaiki rentak jantung berdebar. Sebab itulah, mereka yang mengamalkan ostematrix secara konsisten boleh mengurangkan stress dan membantu mereka tidur lena. 

4. Membantu Merawat Gout

Gabungan Ostematrix, Alfalfa Complex dan Performance Drinks dapat membantu seseorang meringankan penderitaan pesakit Gout. 

5.  Baik Untuk Ibu Hamil

Ostematrix membekalkan kalsium untuk keperluan nutrisi ibu mengandung. Jangan tak tahu, ostematrix ini sangat digemari ibu berpantang kerana mengatasi masalah sembelit. Kalsium dapat membantu pertumbuhan dan pembentukan tulang dan gigi janin. Selain itu Ostematrix membantu menghindarkan risiko osteopororis bagi ibu hamil.

6. Menguatkan Tulang dan Kuku


Salah satu kebaikan dan kelebihan Ostematrix adalah dapat menguatkan tulang dan kuku. Kalsium yang mencukupi menghalang tulang menjadi rapuh, selain membantu menghalang osteoporosisdaripada berlaku.

7. Membantu Mengurangkan Kesakitan Semasa Haid / Period Pain

Kajian menunjukkan, dengan pengambilan sebanyak 1000 mg kalsium dan magnesium serentak, mampu mengurangkan sakit semasa haid / period pain. Oleh sebab inilah Ostematrix sering diburu oleh kaum wanita. 

8. Memelihara metabolisma kerangka dan pertumbuhan otot, menyusun enzim yang diperlukan untuk membaiki tulang, rawan dan menghalang arthritis. 

Salah satu kebaikan dan kelebihan OsteMatrix ini adalah kerana OsteMatrix didatangkan bersama Zinc, Boron, Mangan dan Kuprum. Gabungan kesemua mineral ini membuatkan OsteMatrix dapat mengatasi masalah lain yang bukan sekadar berkaitan kalsium sahaja.

Banyak bukan kelebihan dan kebaikan OsteMatrix ini kan. Jadi seharusnyalah Ostematrix ini menjadi suplemen wajib setiap orang. Selain mendapat kelebihan di atas, keperluan Kalsium harian anda pasti dipenuhi dengan pengambilan Ostematrix ini. Jangan dilupa juga untuk mengambil makanan yang mengandungi Kalsium. 

Bagaimana nak dapatkan OsteMatrix?

Ini peluang terbaik anda untuk dapatkan OsteMatrix pada harga istimewa. Hubungi saya sekarang untuk konsultasi produk mengikut kesesuaian anda.


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 
lngin membuat belian OsteMatrix secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda?  Klik imej di bawah.


Juga klik SINI untuk tutorial langkah pembelian secara online.

No comments: