10 February 2015

Rawat Migrain dalam Masa Singkat dan Selamat

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Masalah migrain amat popular di negara kita. Nak buat kerja pun tak boleh. Hanya mampu terbaring sahaja menahan sakit. Hari ini saya kongsikan info tentang migrain dan insyaAllah dengan izin-Nya moga dengan usaha mengamalkan supplement semulajadi Shaklee, anda akan bebas daripada migrain.

Vitamin untuk penghidap migrain

Gabungan OSTEMATRIX dan B-COMPLEX merupakan pilihan terbaik untuk pesakit migrain. Saya kongsikan bagaimana 2 supplements ini boleh membantu anda.

OsteMatrix
120 caplets
Runcit RM61
Hubungi saya 018-270 4872 untuk harga istimewa

OSTEMATRIX
 • Kalsium bukan sahaja membina tulang dan gigi, ia membantu menetapkan ritma jantung,menyelesaikan masalah insomnia, membantu pengaliran gizi masuk dan keluar daripada membran, dan membantu dalam pembekuan darah.
 • Kalsium sangat diperlukan dalam mempertahankan fungsi saraf dan otot, serta buah pinggang. Ia juga mengurangkan kadar kolesterol dalam darah.
 • Magnesium pula penting untuk metabolisma kalsium. Ia membantu untuk mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang, salah satu punca yang dipercayai penyebab migraine.Satu kajian telah dibuat ke atas Magnesium, dan didapati ia membantu mengurangkan sakit kepala migrain dan mengurangkan frekuensinya.
 • Vitamin D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tiada vitamin D tidak boleh diserap oleh tubuh, dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing.
B-Complex
120 tabs
Runcit RM53.75
Hubungi saya untuk harga istimewa

B-COMPLEX
 • Vitamin B2 (riboflavin) dan Vitamin B6 (Pyridoxine) telah terbukti boleh membantu mengurangkan kesakitkan akibat migrain. Vitamin B lengkap dalam B Complex Shaklee memastikan anda bukan saja mengurangkan risiko diserang migraine, tapi juga mencegah penyakit-penyakit lain seperti depresi, stroke dan sebagainya.
 • Bagi penderita migraine, anda hendaklah mengetahui penyebab-penyebab yang boleh menjadikan anda diserang migraine. Sekiranya ia berpunca dari pemakanan, maka anda perlulah menjaga pemakanan
Apa kata pengguna?

Saya kongsikan pengalaman pengguna Shaklee

 1. “Kawan saya mengamalkan OsteMatrix untuk sakit kepala yang berdenyut – denyut atau pun juga dikenali sebagai migrain.”
 2. “Gabungan OsteMatrix dan B-Complex merangsang hormon serotonin di dalam otak, iaitu sejenis hormon gembira atau hormon penenang bagi orang yang migrain atau sakit kepala.”
 3. “Orang yang migrain atau sakit kepala mengalami masalah salur darah sempit di bahagian otak. OsteMatrix mengandungi magnesium yang boleh membantu ‘melegakan’ salur darah yang sempit tersebut.”
Mesti tahu
 • Sekiranya anda mahukan alternatif yang lebih selamat untuk jangka masa panjang, dapatkan OsteMatrix dan B-Complex anda hari ini.
 • OsteMatrix dan B-Complex boleh diambil oleh lelaki dan wanita tanpa mengira umur
 • Harga sebotol OsteMatrix hanya RM61 sahaja untuk 120 biji dan boleh bertahan selama sebulan
 • Harga sebotol B-Complex hanya RM53.75 sahaja untuk 120 biji dan boleh bertahan selama 4 bulan
 • Hubungi saya di talian 018-270 4982 untuk harga istimewa
Istimewa sepanjang Februari 2015

Promosi OsteMatrix berlangsung sepanjang Februari 2015, beli 6 OsteMatrix, percuma 1 botol OsteMatrix. Jimat RM61! Berbaloi! Klik Promosi Shaklee Februari 2015 untuk info lanjut.


Ingin dapatkan set ini secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya kerana saya bersedia untuk menyelesaikan masalah kesihatan anda.


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini

No comments: