12 March 2015

7 Faedah dan Kebaikan ESP Shaklee

Assalamulaikum. Hari ini saya ingin berkongsi kelebihan protein soya keluaran Shaklee. Jom layan video tentang ESP dulu!


Apakah faedah kepada pengguna yang mengamalkan ESP secara konsisten?
  1. Buat kita Kekal Muda. Kenapa? kerana Asid Amino dalam ESP membantu membina sel otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein badan, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan ESP Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan keremanjaan kulit.
  2. Mengandungi Hormon yang Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang kaya dengan isoflavon. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol, mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.
  3. Membantu Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki – genistein dalam kacang soya telah dibuktikan berupaya untuk menghalang pertumbuhan kanser dan mencegah sel kanser tersebut daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel badan sebelum ia bermutasi menjadi sel-sel kanser. Oleh itu, fungsi prostat dan keupayaan seksual lelaki terpelihara
  4. Mencantikkan dan menganjalkan kulit – ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan kulit, bertindak sebagai agen anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit, mengembalikan kelembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.
  5. Memulihkan Pigmentasi – ESP melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi seperti jeragat, freckles.
  6. Memberi tenaga segera – ESP Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun. oleh itu, ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.
  7. Membantu menguatkan Memori kesan daripada pemulihan sel badan dengan protein yang cukup.
Banyak lagi manfaat lain tentang ESP yang boleh anda terokai. Amalkan 1 produk untuk beribu manfaat kesihatan. Anda mesti baca artikel berkaitan ESP yang pernah saya kongsi:


Ingin dapatkan ESP Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat

Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini

No comments: