26 September 2015

19 Testimoni Penapis Air Shaklee : Get Clean Water Pitcher

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Dalam masa supplement Shaklee mendapat permintaan yang tinggi, ada yang tak sangka rupanya Shaklee juga mempunyai jug penapis air yang dikenali sebagai Get Clean Water Pitcher. 

Ada seorang pelanggan setia saya beli 2 set terus Get Clean Water Pitcher ni. Satu untuk anak di asrama dan satu untuk beliau sendiri di pejabat. Katanya mudah sangat. Dah tak perlu susah isi air bertong-tong untuk bekal anak di asrama. Malah beliau juga mudah mengamalkan air yang cukup di pejabat. Guna air paip, tapis dan boleh terus minum.  

Hari ini saya kumpulkan beberapa testimoni pengguna penapis air ini.


Testimoni Get Clean Water Pitcher


Testimoni 1 : Mendakan selepas sesi menapis air yang terlalu kotor (boleh terus dicuci)

Testimoni 2 : Air berkeladak menjadi jernihTestimoni 3 : Tak perlu membazir beli air mineral setiap hari dan penapis beribu


Testimoni 4 : Rasa tak payau, mudah dibawa, jimat, mampu milik


Testimoni 5 : Bau hilang dan jug ringanTestimoni 6 : Senang hati air jernihTestimoni 7 : Berkualiti, servis sendiri (mudah)Testimoni 8 : Bermineral dan berkhasiat
Testimoni 9 : Air halus dan lazat


Testimoni 10 : Anak suka minum air kosongTestimoni 11 : mudah dibawa bercutiTestimoni 12 : Air keruh jadi jernih
Testimoni 13 : JimatTestimoni 14 : Kualiti air dijaminTestimoni 15 : Badan segar, air tiada bau, mudah dibawaTestimoni 16 : Air halus dan rasa sedapTestimoni 17 : Semut tak masuk, bersih, mudah bawa balik kampung


Testimoni 18 : Tak perlu elektrik, jimat ruangTestimoni 19 : Kos maintance murahAlhamdulillah. Ramai berpuas hati dengan penggunaan penapis air Shaklee iaitu Get Clean Water Pitcher. Jangan ketinggalan untuk dapatkan produk ini dengan harga termurah.

JAMINAN KAMI


Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: