14 July 2016

4 Sebab Kenapa Ramai Makan Vivix Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Ada berita baik kepada penggemar Vivix juga untuk anda yang dah lama usha / survey / buat 'kajian' dan berniat nak membeli dan mengamalkan Vivix!

Julai bulan promosi Vivix!

Promosi ini bermula daripada 1 Julai hingga 31 Julai 2016. Kepada yang amalkan Vivix, boleh borang 6 botol (dapat percuma 1 botol lagi) untuk dijadikan stok. Juga pada anda yang baru nak cuba, inilah masa terbaik borong Vivix pada harga jimat!

Kenapa mesti makan Vivix?

Jika anda berumur 25 Tahun dan ke atas, Vivix adalah supplement yang paling sesuai untuk anda. Apa lagi sekiranya anda menghadapi masalah kesihatan seperti diabetes, jantung dan lain-lain (apa saja penyakit!). Vivix adalah wajib! Seharusnya jangan tunggu sakit baru nak cari penawar tapi cegah sebelum sakit. Kenapa ramai pilih Vivix? Ini sebabnya!

1. Ujian klinikal

Vivix adalah supplemen terulung yang telah di uji berkali-kali dan mendapat banyak pengiktirafan. Berbillion dollar sudah dilaburkan untuk kajian dan juga penciptaan Vivix. Hanya Vivix Shaklee sahaja yang dibuat khas mengandungi gabungan Resveratrol dan Polyphyenol dari phytonutrient yang telah dipatenkan. Tiada jenama supplemen lain yang setanding dan lebih baik dari Vivix dan mempunyai gabungan keduanya. 

2. Supplemen botanik yang hebat

Vivix dicipta dari 4 sumber tumbuhan yang hebat iaitu Muscadine Grapes, Purple Carrot, European Elderberry dan Polyganum Cuspidatum. Jadi, tiada kesangsian terhadap penggunaan sumber haiwan terhadap Vivix. Dan sudah pasti HALAL

3. Bertindak hingga ke sel DNA

Tubuh kita terdiri dari sel yang membentuk tisu kemudian membentuk organ dan otot. Jadi, semakin berusia dan juga faktor luaran seperti pencemaran, terdedah kepada sinaran UV, faktor pemakanan, menjadikan sel tubuh kita semakin cepat rosak dan mati. Sekaligus kita akan tua sebelum waktunya. Penyakit akan mula menyerang dan juga fungsi organ badan kita semakin merosot. Hanya Vivix mampu untuk membaiki, memberi tenaga, mempertahankan dan meningkatkan prestasi sel manusia kerana Vivix sahaja yang boleh mencapai hingga ketahap DNA sel anda.

4. Berikan khasiat kepada tubuh kita


Manusia sering tak sedar bahawa tubuh badan kita memerlukan khasiat. Sebaliknya ramai yang suka memudaratkan tubuh badan sendiri seperti makan makanan yang memudaratkan, merokok, minum minuman tinggi gula, tiada aktiviti senaman, kurang tidur, dan banyak lagi. Tidak sayangkah dengan tubuh kita? Kenapa tidak mahu dan berkira-kira apabila nak berikan yang terbaik untuk tubuh sendiri? Hanya anda sahaja yang boleh menjawabnya. Tapi saya cadangkan anda hadiahkan Vivix kepada diri anda sendiri, kepada orang-orang yang anda sayangi. Berbaloi!

Bonus!

Sepanjang Julai 2016, Shaklee mengadakan promosi Vivix. Lebih penjimatan untuk anda!
 • Beli 6 botol, percuma 1 botol
 • Beli 2 botol, diskaun 5%
Apa kelebihan lain? Selain badan jadi sihat dengan mengamalkan Vivix, anda juga mendapat keahlian Shaklee PERCUMA sepanjang hidup dengan belian mana-mana 2 promosi Vivix ini. Di samping itu juga, bonus wang tunai menanti anda!PROMOSI 1: 
 • PERCUMA 1 dengan setiap pembelian 6 botol
 • JIMAT RM475
 • PERCUMA Keahlian Shaklee (Bernilai RM69) seumur hidup
 • PERCUMA penghantaran seluruh Malaysia (Bernilai RM10.60 SM / RM21.20 SS)
 • layak untuk terima BONUS TUNAI Shaklee pada bulan seterusnya

PROMOSI 2:
 • DISKAUN sebanyak 5% dengan setiap pembelian 2 botol
 • JIMAT RM47.50
 • PERCUMA Keahlian Shaklee (Bernilai RM69) seumur hidup
 • PERCUMA penghantaran seluruh Malaysia (Bernilai RM10.60 SM / RM21.20 SS)
 • layak untuk terima BONUS TUNAI Shaklee pada bulan seterusnya
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
 • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
 • Semulajadi
 • Berkesan
 • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
 • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
 • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
 • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233547) 
 • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, RYG dan DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: