07 August 2017

4 Kelas Online Dalam Masa Seminggu Untuk Bisnes Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Hari ni Cikgu Ije nak kongsi sedikit tentang kelas online yang dijalankan di group WhatsApp. 

Yes! #D2DTeam members hanya belajar bab bisnes dalam group WhatsApp sahaja. Sangat fleksibel dan sesuai dengan Cikgu Ije yang sibuk dengan kerja sekolah dan uruskan keluarga beserta 3 orang anak yang masih kecil; 6 tahun, 4 tahun dan 2 tahun.


Sehingga minggu pertama Ogos, kami ada 4 kelas WhatsApp. Jom kita selidik apa yang #D2DTeam members belajar sampai semua hebat-hebat!KELAS ONLINE 1Kelas pertama bertajuk "Is Your Why Big Enough?" adalah kelas semangat untuk beri motivasi kepada #D2DTeam members. Renung sejenak apakah faktor utama yang menyebabkan kita terus buat bisnes ini? Tak kira badai melanda, kita redah untuk capai impian kita (big why in business)

Antara Big Why #D2DTeam members ialah:
 • bebas kewangan dan dapat menyimpan tunai atau belian emas (simpanan fizikal) RM3K sebulan 
 • berikan RM2K sebulan untuk ibu ayah di kampung
 • hantar ibu ayah ke Mekah untuk tunaikan umrah
 • dan banyak lagi BIG WHY lain 
Members didedahkan cara kenalpasti big why masing-masing. 
KELAS ONLINE 2Kelas kedua yang juga diadakan di dalam group WhatsApp bertajuk "What Shaklee Offers? Better Health and Extra Income". Ia adalah kelas asas yang memberikan info kepada ahli baru #D2DTeam. Membincangkan soal bagaimana Shaklee telah membantu ramai pengedar mengubah kehidupan yang lebih baik. 

Next! Jom teruskan bacaan anda. Tengok apa lagi kelas best yang kami dah join sepanjang minggu pertama bulan Ogos ni. 

KELAS ONLINE 3


Seterusnya ialah kelas daripada seorang guru dengan bonus bulanan 5 angka dalam tempoh 10 bulan bersama bisnes Shaklee. Beliau berkongsi BIG WHY yang menyebabkan beliau redah sahaja segala onak duri dalam dunia bisnes. 

Dengan hanya menggunakan modal di tangan, iaitu yuran pendaftaran seumur hidup RM68.90, semua mampu mengubah kehidupan dan jana extra income gemook. Anda akan ketahui rahsia bisnes mudah dengan menyertai #D2DTeam. 


KELAS ONLINE 4


Bila dah tahu peluang yang terhidang dan kenalpasti big why dalam bisnes, kita teroka pula "Rahsia Close Deal Mudah dan Cepat". Close deal ni ialah proses jadi beli. Memang ramai yang berminat nak shopping, tapi bagaimana nak capai impian kita sebagai seorang online seller (iaitu menjual produk yang betul), semua kita kongsikan dalam kelas fleksibel di group WhatsApp.

Ini adalah senarai kelas yang dijalankan sepanjang minggu pertama Ogos. Menarik? Semestinya. Ini adalah antara punca Cikgu Ije berjaya hari ini dan akan lebih berjaya pada masa akan datang.

Kelebihan kelas online #D2DTeam
 • Kelas dijalankan di group WhatsApp sahaja. Tak perlu cuti, curi masa hujung minggu, bersiap pakaian cantik atau bayar yuran kelas sebab ianya percuma!
 • Masa yang sangat fleksibel. Biasanya kelas dijalankan pada waktu pagi atau malam. Andai kata kita sibuk pada tarikh dan masa kelas dijalankan, kita masih mampu mengikuti kelas dengan membaca semula perkongsian pada masa lapang kita.
 • Ahli #D2DTeam yang aktif dan saling berkongsi info bestJAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
 • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
 • Semulajadi
 • Berkesan
 • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
 • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green
NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Daftar keahlian Shaklee sekarang, klik Daftar Ekspres Jadi Ahli Shaklee

Anda juga boleh menghubungi Cikgu Ije untuk dapatkan info lanjut atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: