11 August 2017

6 Sebab Mengapa Perlu Pilih OmegaGuard Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Cikgu Ije sambung sedikit lagi info best daripada kelas online di group Telegram berkenaan dengan asid lemak omega-3. Kelas ini disampaikan sendiri oleh pakar nutrisi Shaklee iaitu Puan Sarah, klik 7 Manfaat Omega-3 untuk ketahui apa yang telah dikongsikan oleh beliau. 

Asid lemak omega-3 tidak dihasilkan oleh badan. Jadi kita perlu mengambil makanan atau supplement yang mengandungi asid lemak omega-3. Walaupun begitu, kita masih perlu memilih sumber omega-3 terbaik yang bagus untuk kesihatan menyeluruh. Jom kita ketahui kenapa perlu memilih OmegaGuard yang popular ni untuk bekalan omega-3 tubuh kita. 

Sebab 1 : OmegaGuard mempunyai gred farmaseutikal

OmegaGuard bukan ubat tapi ia mempunyai kualiti yang tinggi dan memberi kesan yang sangat bagus. Sebagai contoh jika ambil ubat, kita akan dapat kesan serta merta. Walau bagaimanapun, OmegaGuard yang merupakan bukan sejenis ubat memberi kesan yang sama seperti ubat kerana mempunyai gred farmaseutikal. 

Sebab 2 : OmegaGuard mempunyai proses penyulingan molekul 3 peringkat 

Ini sangat penting kerana untuk menapis heavy metal (logam berat) yang terdapat pada minyak ikan. Yang kedua, untuk mendapatkan minyak ikan berkepekatan tinggi. Juga untuk menapis kandungan trans fat supaya minyak ikan yang dihasilkan adalah berkuali 

Sebab 3 : OmegaGuard mempunyai kepekatan DHA dan EPA yang tinggi

Minyak ikan OmegaGuard merupakan antara minyak ikan terbaik yang ada dipasaran kerana kepekatan EPA dan DHA yang tinggi berbanding jenama lain

Sebab 4 : OmegaGuard mengandungi 7 spektrum lengkap omega-3 yang tulen

OmegaGuard mengandungi 1000mg asid lemak omega-3 yang terdiri daripada:

 • EPA (545mg)
 • DHA (360mg)
Serta gabungan 5 lagi asid lemak semulajadi (95mg)
 • docosapenhtaenoic
 • stearidonic
 • eicosatetraenoic
 • heneicosapentaenoic
 • alpha-linolenic asids
Sebab 5 : Bau dan rasa kesan hanyir yang minimum

Biasa minyak ikan tulen di pasaran mempunyai bau dan rasa yang sangat hanyir. Berbeza dengan OmegaGuard yang merupakan minyak ikan tulen dengan bau dan rasa hanyir ikan yang sangat minimum. 

Sebab 6 : OmegaGuard diiktiraf oleh Friends of the Sea

Ini sangat penting untuk memastikan sumber untuk menghasilkan minyak ikan OmegaGuard berpanjangan. Pengiktirafan ini hanya boleh didapati sekiranya..
 • tangkapan ikan di pilih di kawasan yang sesuai
 • tidak menangkap ikan sewaktu musim bertelur 
Ini sangat penting bagi memastikan sumber yang berpanjangan dengan kualiti yang kekal tinggi.Ingin tahu lebih banyak tentang OmegaGuard seperti testimoni? Boleh klik OmegaGuard. Kalau minat nak dapatkan Omega-3 terbaik, contact Cikgu Ije k. +6018-270 4872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
 • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
 • Semulajadi
 • Berkesan
 • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
 • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
 • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
 • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
 • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: