05 August 2017

OmegaGuard : Promosi Shaklee Ogos 2017

Assalamulaikum dan salam sejahtera! Ogos dah 5 hari bersua. Tapi hari ni baru Cikgu Ije sempat nak kongsi promosi best sepanjang Ogos 2017. Untuk entry hari ini, Cikgu Ije kongsikan satu promosi istimewa. Jommm baca sampai habis!


Beli 5 botol OmegaGuard dan nikmati baucer bernilai RM60 untuk belian seterusnya. Setakat hari ini, Cikgu Ije dah nikmati sekali baucer bernilai RM60. Seronok gak tu dapat beli vitamin lain dengan harga lebih murah. Berbaloi!

Baca syarat mudah di bawah ni dan nikmati baucer RM60 untuk setiap belian 5 botol OmegaGuard! 


Banyaknya nak beli 5 botol. Memang berbaloi ke? Sangat! Sebabnya OmegaGuard sesuai untuk sesi keluarga. Bermula dari baby seawal 1 tahun, anak-anak sekolah dan universiti, pekerja, ibu hamil dan menyusu, golongan dewasa dan warga emas. Pendek kata, semua orang dari segenap usia boleh amalkan OmegaGuard ni. Best, kan?

Apa Fungsi OmegaGuard?


Kenapa ramai memilih untuk mengamal minyak ikan Shaklee?


Minyak Ikan Berpekatan Tinggi
OmegaGuard™ membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semula jadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).

Penyulingan Molekul Berganda
Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak ikan di dalam OmegaGuard™ menjalani proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak Omega-3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PBC dan lain-lain bahan cemar. Mengurangkan bau dan rasa kesan hanyir.

Sahabat Laut
Diiktiraf oleh Friend of the Sea® untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.
OmegaGuard untuk sesi keluarga!

Bermula sedari merancang kehamilan, membantu kesuburan, sepanjang hamil, selepas bersalin, menyusukan anak, kembalikan berat badan, seawal usia kanak-kanak; OmegaGuard sedia memberi manfaat!
Rebut peluang emas untuk dapatkan promosi best OmegaGuard. Promosi sah sepanjang Ogos 2017 sahaja. Beli 5 OmegaGuard, dapat baucer RM60 untuk belian seterusnya! Laju contact Cikgu Ije k. +6018-270 4872

Klik PROMOSI OGOS 2017! untuk lebih banyak 

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: