11 October 2017

Dapat Reward dUCk Scarves By Vivy Yusof Secara Percuma!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah namanya reward memang percuma! Excited sebab Cikgu Ije pun dapat jugak scarf percuma ni! Ni kali kedua Cikgu Ije dapat reward dUCk scarves! 

Kenapa dapat reward ni? Leader Rich Young Group (RYG) iaitu Master Kak Cip (Dr. Hasifah) bagi reward kepada ahli group kami yang berjaya dapat bonus kereta. Ya! Bonus kereta!

Selain daripada bonus tunai, dengan menjalankan bisnes Shaklee, kita layak untuk dapat bonus kereta. Best, kan? Leader pulak bagi reward pembakar semangat. Kali ni dapat dUCk scarves. 

Nah! Belanja gambar! Nak dUCk juga? Jomm bisnes dengan team Cikgu Ije, #D2DTeam Dare To Dream Team!

Diingatkan semula, Cikgu Ije tak jual dUCk scarves ye. Tapi nak kongsi hari ni scarf ni kami semua dapat PERCUMA sebab capai bonus kereta!


Jangan terkejut bahawa Shaklee tak bagi Cikgu Ije kereta pun walaupun layak dapat Car Bonus. Tapi anda pasti lebih teruja bila Cikgu Ije kata Shaklee beri dalam bentuk WANG TUNAI untuk Car Bonus ini setiap bulan.

Tunai yang Shaklee beri bergantung kepada performance group kita mengikut kreteria yang Shaklee dah tetapkan. Yang paling best lagi, kalau anda nak tahu, nilai Car Bonus Shaklee TIADA LIMIT. Semakin berkembang organisasi Shaklee di bawah naungan anda semakin BESAR nilai Car Bonus anda.

Anda boleh kumpul sebanyak mana Car Bonus yang anda mahu. 1k, 2k, 3k, 10k, 20k, 100k dan lebih lagi. Bergantung kepada usaha dan kerja keras anda. Shaklee beri pilihan pada anda samada anda pilih sendiri KERETA IDAMAN anda atau anda nak gunakan duit tersebut untuk perkara lain. InsyaAllah bila kita dah ada PUSH FACTOR pasti semuanya akan rasa MUDAH walaupun terpaksa mendaki gunung yang tinggi.Parcel reward dUCk scarf daripada Master Dr Cip bersama My Shaklee Car, Honda Civic. Ringkasnya, Cikgu Ije aktif bisnes pada Ogos 2016. Pada Januari 2017 Cikgu Ije layak dapat bonus kereta! Shaklee bayar setiap bulan tanpa missed! Duit tu boleh beli kereta idaman atau nak simpan atau untuk belanja benda lain. Best, kan?

Berminat untuk jana extra income gemook atau dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: