07 December 2017

Kenapa Vivix Mahal Tapi Orang Masih Sanggup Borong Vivix?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ada yang tanya Cikgu Ije yang dia pelik sebab Vivix mahal tapi ramai orang beli. Bukan setakat beli, tapi repeat order! Hari ini Cikgu Ije kongsikan ilmu best tentang Vivix ni.
Ramai dah sedar tentang kepentingan supplement premium dan eksklusif Shaklee ni. Alhamdulillah.Apa bukti Vivix hebat?

Sebab kandungan Vivix itu sendiri yang menyebabkan Vivix ini hebat. Empat ramuan utama yang hebat dalam Vivix ialah:
 1. Muscadine grapes
 2. Purple carrot
 3. Elderberry
 4. Polygonum Cuspidatum

Kenapa Vivix ekskusif dan kesannya hebat?

Rahsia di dalam kehebatan Vivix ini terletak pada bahan yang dipanggil 'RESVERATROL' iaitu sejenis bahagian tumbuhan yang dipanggil POLYPENOLS.

Komponen ini mempunyai bahan antioksidan yang sangat tinggi yang mampu memelihara badan daripada kerosakan DNA yang boleh menyebabkan risiko penyakit serius seperti kanser dan jantung.

Fakta best mengenai resveratrol
 1. Resveratrol dalam produk jenama lain hanya 20%. Vivix ada 98% resveratrol asli. 5 kali ganda lebih berbanding produk lain!
 2. Kajian professor Havard membuktikan bahawa apabila resveratrol digabungkan dengan polifenol, ia akan menjadi 10 kali lebih berkuasa dan berkesan. Vivix ada 15 jenis polifenol! Siap dengan 5 paten!
Apakah telomere study?

Telomere ialah bahagian paling hujung pada DNA kita. Ia seakan-akan 'cap' atau penutup yang berfungsi melindungi sel dan DNA daripada kerosakan. Penuaan dan serangan radikal bebas akan menyebabkan telomere menjadi semakin pendek dan kemudiaannya terus rosak dan sel akan mati. Apabila sel mati dan tiada sel baru terbina, kita mendapat penyakit terutamanya yang berkaitan dengan penuaan dan serangan radikal bebas seperti jantung, tekanan darah tinggi, kencing manis, kanser dan banyak penyakit kronik lain.

Bayangkan tali kasut...


Telomere seperti tali kasut atau aglet. Fungsi hujung tali kasut supaya benang pada tali tersebut tidak terurai atau rosak. 

Begitu juga dengan telomere. Vivix berfungsi untuk memastikan telomere ini sentiasa panjang dan sel atau DNA terlindung daripada kerosakan atau serangan radikal bebas. Menurut Shaklee Landmark Study, telomere pengguna Shaklee 11% lebih panjang berbanding mereka yang tidak menggunakan Shaklee. Berapa harga Vivix?

Harga sebotol Vivix termasuk GST ialah RM503.50 

Tahukah anda?
 1. Anggur muscadine iaitu antara bahan utama pembuatan Vivix berharga RM100 sebiji.
 2. Ia merupakan anggur yang tahan lasak sehingga tidak memerlukan semburan racun perosak
 3. Ia mengandungi 6 kali ganda resveratrol
 4. Ia mengandungi asid ellagik Habis RM12 ribu setahun untuk rawatan di hospital! Kos perubatan bukan setakat seribu dua. Lebih teruk, pasti akan naik setiap tahun. Mujur Vivix Shaklee boleh dijadikan iktiar untuk penyakit kronik sebegini. Berjimatlah dengan Vivix!Anda bukan membayar untuk 1 botol supplement TETAPI anda melabur untuk sebuah nikmat yang tiada penggantinya, iaitu NIKMAT SIHAT!

Buat pesanan Vivix sekarang


Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
 1. Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
 2. Semulajadi
 3. Berkesan
 4. Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
 5. Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
 1. belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
 2. belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
 3. hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: