19 December 2017

Kudis Berair Pulih Dan Kering Dengan Hanya Sapu Krim Ini!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije nak kongsikan cerita tentang luka akibat kudis yang kering selepas ikhtiar menggunakan produk Shaklee. Kisah ini dikongsikan sendiri oleh sahabat #D2DTeam, iaitu team bisnes vitamin Cikgu Ije. Jomm baca perkongsian beliau tentang adik Aisyah penghidap sakit jantung berlubang yang terlantar lumpuh satu badan.Baca perkongsian penuh di sini..

Aisyah sorang kanak-kanak riang sehingga usia 6 bulan. Sebelum diserang penyakit jantung berlubang. Kemudian koma dan seterusnya lumpuh.


Minggu lepas, satu family Aisyah ni datang bertandang ke rumah mamaJue. Ibu Aisyah tunjuk kudis di kaki Aisyah. Mengadu kat mamaJue setiap kali mandi kena air kat kudis tu Aisyah ketap bibir tahan sakit. Kudis warna merah macam nampak isi dalam. Berair basah-basah. Dah letak macam² ubat tak jadi. Tinggal lagi ikhtiar dengan doktor pakar kulit.

MamaJue tengah sapu Herbal Blend Cream kat Zayyan terus hulur. Cuba sapu ni mana tau jadi. Ibu Aisyah sapu sekali pagi. Petang sekali. 


Selepas seminggu mamaJue pulak bertandang ke rumah diorang. Ibu Aisyah tunjuk kaki kudis tu dah kering dan Aisyah tak sakit lagi masa mandi. Zass terus order Herbal Blend Cream satu dengan mamaJue.


Niat baik nak tolong orang sihat. Terclosed order satu Herbal Blend Cream. Alhamdulillah!
Nak ikhtiar kudis anak-anak dengan krim yang takde bahan kimia langsung serta organik dengan harga mampu milik. Meh PM mamaJue kita bisik harga best! Klik WhatsApp MamaJue

Perkongsian MamaJue dalam group WhatsApp #D2DTeam


JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  1. Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  2. Semulajadi
  3. Berkesan
  4. Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  5. Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  1. belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  2. belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  3. hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: