01 December 2017

Promosi Hebat Shaklee Disember 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Excitednya bulan Disember ni sebab ada promosi best sangat! 

 • Vivix beli 6 percuma 1
 • Vivix beli 2 diskaun 5%
 • Vita-Lea For Children beli 3 percuma 1
Jom Cikgu Ije belanja details untuk 2 produk promosi sepanjang Disember ni!


Vivix

Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

Vivix merupakan produk anti penuaan selular, yang dicipta oleh Shaklee Corporation, adalah revolusioner, mempunyai 5 hak paten, sangat berkuasa dalam memerangi penuaan selular.

Salah satu bahan utama (resveratrol) dalam Vivix dirujuk di lebih 2,500 penerbitan penyelidikan, termasuk pelbagai kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institutes of Aging, dan Institut Sains Kesihatan Alam Sekitar.

Vivix menyediakan 100 mg resveratrol dalam setiap hidangan (Satu sudu teh). Ekstrak resveratrol mempunyai kandungan 98% resveratrol semulajadi. Ini sebenarnya suplemen anti-penuaan terbaik di dunia. Bahawasanya ianya tulen.

Vivix mengandungi sejenis polifenol unggul yang disebut sebagai resveratrol. Resveratrol adalah sejenis antioksidan kuat yang dapat membantu melindungi sel anda daripada kerosakan daripada radikal bebas. Radikal bebas memainkan peranan dalam pelbagai penyakit.

Dr David Sinclair (Universiti Harvard) menerbitkan data menyatakan gabungan polifenol menjadikan resveratrol lebih berkuasa. Vivix pula adalah 10x lebih berkuasa berbanding resveratrol tunggal. Shaklee telah menambah 1200mg polifenol daripada anggur muscadine, elderberry dan lobak ungu. Manakala kebanyakan syarikat membuat daripada anggur atau wain merah.

Selain itu, Vivix mengandungi polifenol yang kaya dengan asid elagik, ini sesuatu jumlah yang tidak terdapat di dalam wain merah (wain merah dikatakan mengandungi khasiat resveratrol tertinggi).

Asid elagik menghalang enzim yang terlibat dalam pembentukan protein AGE, iaitu salah satu daripada empat pusat mekanisme penuaan selular. Resveratrol mempunyai kesan ke atas enzim ini, tetapi menyekat tiga kunci lain mekanisme penuaan selular.

Secara ringkasnya, menambah kompaun polifenol yang mengandungi asid elagik dan 10 lagi polifenol bersama-sama resveratrol telah menjadikan Vivix lebih berkuasa berbanding suplemen berasaskan resveratrol tunggal atau polifenol tunggal semata-mata.

Antara kajian klinikal yang dibuat ke atas Vivix
 1. Kajian keradangan: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=21289251
 2. Kajian tentang keberkesanan gabungan resveratrol dan polifenol: http://10901-presscdn-0-99.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/12/EB_2015_Vivix1.pdf
 3. Kajian fungsi mata: http://10901-presscdn-0-99.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/12/McHughASN2014_AMD.pdf


4 mekanisme tindakan Vivix Shaklee
 1. Membaiki dan melindungi DNA
 2. Kesan positif terhadap pengawal genetik
 3. Penghasilan tenaga (mitokondria)
 4. Melambatkan penghasilan AGE protein

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Untuk Disember, anda berpeluang membeli Vivix pada harga terbaik:

Beli 6 botol dan dapat:

1 botol secara percuma (bernilai RM503.50)
Keahlian percuma (yuran RM68.90)
Pos percuma (Semenanjung RM10.60 atau Sabah/Sarawak RM21.20)
Bonus tunai sebanyak RM251+
Maknanya penjimatan lebih RM800, untung kan?

Beli 2 botol dan dapat:

Keahlian percuma (yuran RM68.90)
Pos percuma (Semenanjung RM10.60 atau Sabah/Sarawak RM21.20)
Pulangan tunai sebanyak RM36
Maknanya anda mendapat penjimatan lebih RM300

Kedua-dua promosi ini boleh dinikmati oleh semua ahli Shaklee dan ahli baru.


Vita-Lea For Children

Sebagaimana Vita-Lea Iron Formula, Vita-Lea For Children mengandungi multivitamin dan multimineral dirumus khas untuk kanak-kanak. Ia mengandungi 18 vitamin dan mineral asas yang diperlukan untuk tumbesaran kanak-kanak yang sihat dan bertenaga.

Keistimewaan Vita-Lea For Children
 • 100% lengkap dengan Vitamin Powder yang merupakan asas bagi membina kekuatan fizikal dan pertahanan badan kanak-kanak iaitu vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B
 • Mengandungi 200mg kalsium, magnesium dan zink dan pelbagai mineral penting untuk fungsi optimum tubuh badan kana-kanak
 • Berperisa semulajadi dengan xylitol yang mencegah pembentukan kaviti
 • Bebas sebarang perasa tiruan, manisan tiruan dan bebas bahan pengawet
 • Bebas gluten dan mempunyai perisa anggur semulajadi

Antara khasiat yang diperoleh daripada Vita-Lea  For Children
 • Sumber kalsium pembina tulang
 • Baik untuk kesihatan dan pertahanan badan anak-anak
 • Bekalan harian untuk vitamin B untuk membantu anak-anak fokus dalam pembelajaran dan memelihara saraf.
 • Vita-Lea For Children adalah multivitamin yang mudah dikunyah oleh kanak-kanak seawal usia setahun. Dengan perisa yang enak, pasti ia disukai oleh anak-anak anda.

Promosi Vita-Lea For Children Disember 2017

Setiap pembelian 3 botol Vita-Lea For Children dan dapatkan 1 botol percuma.


Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee


Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.


Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
 • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
 • Semulajadi
 • Berkesan
 • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
 • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
 • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
 • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
 • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: