11 March 2018

5 Bukti Youth Ada Ujian Klinikal Tanpa Kompromi

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije nak kongsikan pula info tentang keputusan klinikal tanpa kompromi ke atas Shaklee Youth Skincare. Apa benda ni? Jom baca sampai habis. Baru puas hati nak cuci, calit dan sapu set lengkap Youth kat muka. Guarantee suka sampai termimpi-mimpi.

Shaklee Youth Skincare telah menjadi fenomena hebat di awal pelancarannya. Pada minggu pertama Mac 2018 ia dilancarkan, stok habis! Sebab ramai bagi feedback yang sangat positif. Tak pernah jumpa produk tanpa bahan kimia, organik tapi berkesan!Shaklee syarikat pertama buat ujian klinikal


Shaklee satu satunya syarikat pengeluar skincare yang membuat kajian klinikal terhadap skincare Youth yang dikeluarkan. Shaklee komited untuk memberikan yang terbaik kepada penguna tanpa memudaratkan kesihatan dan alam sekitar

8 tahun tempoh pembuatan dan kajian, akhirnya terciptalah Shaklee Youth Skincare yang hampir kepada kesempurnaan. Youth bukan sahaja diiklankan 100% botanikal, tetapi setiap bahan yang digunakan untuk youth dikaji oleh saintis dan perlu kelulusan terlebih dahulu. Semua wajib cuba Youth!

Keputusan klinikal yang tiada kompromi

1.Youth 100% Vegan

100% vegan bermakna, Youth diperbuat tanpa unsur-unsur lain kecuali hanya dari tumbuh-tumbuhan. Sesuai dengan misi dan visi Shaklee “sentiasa semulajadi, sentiasa berkesan dan sentiasa selamat”. Tiada keraguan dalam isu kesucian produk juga. Semestinya halal. Antara tumbuh-tumbuhan yang digunakan dan terkandung di dalam produk Youth ialah Muscadine Grapes, Lotus Japonicus, Apple stem cell, Schisandra chinensis Fruit, dan Green algae.Dengan 8 paten, setiap produk Youth diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan. Revolusi Sains dan bidang kosmestik apabila digabungkan menghasilkan produk Youth yang hebat. (klik untuk baca artikel 8 Patent Shaklee Youth Skincare)

2. Non-Comedogenic

Produk penjagaan kulit wajah Youth terbukti tidak akan menyebabkan pori-pori kulit anda tersumbat. Malahan Youth terbukti berkesan untuk membersih dan mengecilkan liang roma anda. Liang roma yang besar akan menyebabkan ia mudah “menyimpan” kotoran dan menyebabkan ia tersumbat dan kulit akan menjadi kasar.


3. Diuji oleh ahli Dermatologi

Pastinya Shaklee memerlukan pakar-pakar kulit bagi menguji produk penjagaan kulit yang dihasilkan oleh saintis-saintis Shaklee ini. Tiada kompromi dari segi keselamatan pengguna dan juga bahan kimia yang boleh memudaratkan kulit seseorang. Dan buat pengetahuan anda, 8 tahun penciptaan Youth, CEO atau pemilik Shaklee Corporation iaitu Mr Roger Barnett sendiri melakukan percubaan pada kulitnya sendiri. Saintis Shaklee berusaha memenuhi permintaan Mr Roger sehingga terciptanya skincare yang dikatakan hampir sempurna dan tidak mungkin ada seumpamanya di pasaran.4. Diuji oleh ahli oftamologi

Bukan ahli dermatologi sahaja yang dipanggil untuk melakukan kajian dan ujian, tetapi ahli dan tenaga pakar oftamologi atau pakar mata juga melakukan ujian yang berkaitan pada produk Youth. Jangan kata produk skincare sahaja, produk kosmetik dipasaran juga belum tentu ada terfikir untuk melakukan ujian ini. Kalau Cikgu Ije pakai eye liner atau contact lens, mata mesti merah, membengkak dan berair. Tapi Youth selamat untuk mata anda. Telah diuji oleh yang pakar!

5. Bebas lebih dari 1500 bahan kimia merbahaya dan boleh dipersoal

Fakta paling penting untuk semua pengguna. Menggunakan produk penjagaan kulit yang mengandungi bahan kimia merbahaya akan memudaratkan sama ada dalam jangkamasa pendek mahupun panjang. Tapi Youth dijamin terhindar dari melebihi 1500 bahan kimia merbahaya atau bahan kimia yang boleh dipersoalkan. Plumbum, merkuri, paraben, terition pastinya bukan kandungan Youth. Itu sebab wanita hamil boleh menggunakan Youth tanpa was-was.
Artikel lain berkaitan Youth

Klik link di bawah di mana anda boleh mendapatkan lebih banyak info best tentang Youth Skincare.Berminat untuk dapatkan Shaklee Youth Skincare? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: