12 March 2018

Stok Shaklee Youth Skincare Habis Dalam Minggu Pertama Dilancarkan

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Cikgu Ije nak kongsikan juga fenomena YouthViral ni. Memang berhantu sungguh. Youth dilancarkan pada 1 Mac 2018 tapi seawal 3 Mac Shaklee dah keluarkan notis bahawa stok semakin menyusut. Kalau nak buat belian Youth di website Shaklee2u memang dah tak boleh. Kena beli kat cawangan Shaklee je. 

Alhamdulillah sangat team bisnes Cikgu Ije ni sangat supportive. Bergilir-gilir membantu ahli team untuk dapatkan Youth di branch. Awalnya stok di branch Kuala Lumpur, Johor, Pulau Pinang dah habis stok. Berpusu-pusu buat belian Youth.

Leader Cikgu Ije di Kuala Lumpur sanggup pergi ke branch Ipoh semata-mata nak belikan Youth untuk team kami. Terima kasih!Habis licin 60 set Youth Semenanjung. Memang les copaque sungguh! Sehari lepas tu, borong lagi Youth di cawangan terakhir Shaklee Malaysia yang ada stok Youth; Shaklee Kota Kinabalu.

Nasib baik la geng RYG ni supportive habis. Ada kawan yang kursus kat sana. Kami tumpang luggage mereka. Alhamdulillah. 

Youth memang sangat mendapat sambutan. Jangan risau sebab 13 Mac dan 19 Mac stok baru dari US bakal sampai di Shaklee Malaysia. Sila pre-order dengan Cikgu Ije sekarang. Ramai dah gigit jari tak dapat beli set pelancaran.Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872


Artikel lain berkaitan Youth

Klik link di bawah di mana anda boleh mendapatkan lebih banyak info best tentang Youth Skincare.


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: