25 August 2018

Vivix Shaklee Penyelesaian Kepada Alahan, Gatal, Alergik

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alergik dan alahan ni adalah skop yang sangat luas.

Ada yang alergik habuk, alergik makanan laut, alergik susu dan banyak lagi alergik lain. Hari ni Cikgu Ije nak kongsi tentang alergik dan Vivix. Paling penting, nak kongsi bagaimana Vivix bantu atasi masalah alergik ni. 

Cikgu Ije belanja testimoni dulu..Haaa baca. Dulu Pakteh takut ketam. Takut nak makan, nanti gatal habis berair hidung. Sekarang ketam takut Pakteh. Pakteh makan ketam tak henti. Bila dah rasa sendiri kesan Vivix ni, Pakteh siap nak repeat order. Belikan untuk Makteh lak

Bagaimana Vivix membantu alahan anda?

Vivix merupakan suppliment anti penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, syarikat nutrisi No. 1 di Amerika Syarikat.

Di dalam makmal, ramuan utama Vivix iaitu muscadine grape, purple carrot, eldeberry dan polygium cuspidatum menunjukkan impak kepada 4 mekanisme penting penuaan tahap sellular iaitu:

1. Menghalang daripada kerosakan DNA

Setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang akan merosakkan DNA. Serangan ini akan merosakkan pengkalan data genetik dan ia menjadi satu "kesilapan" pada sel. Sel-sel lain akan turut mengikut kesilapan tersebut menyebabkan fungsi sel terganggu. Oleh itu resveratrol di dalam Vivix dapat memelihara sel daripada terus rosak.

Bayangkan sel kita yang alah kepada allergan (agen yang menyebabkan kita alergik), bila Vivix ni halang kerosakan sel, kita bebas daripada alahan!

2. Memberi impak positif kepada pengawalan genetik

Dalam kajian LANDMARK STUDY menunjukkan bahawa ramuan Vivix iaitu resveratrol dan polifenol dapat mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang membantu melambatkan penuaan tahap selular.

Bila Vivix bertindak keatas kawalan genetik tubuh, ia bertindak balas untuk menghalang alergik tubuh badan kita.

3. Menggalakkan pengeluaran tenaga kepada sel

Ramuan Vivix dapat menjana tenaga dengan lebih baik kepada sel dan meningkatkan kecekapan fungsi sel. Tak sempat agen alergik meradang, Vivix terlebih dahulu mengatasi simptom ini dengan menjana tenaga sel menyebabkan sel berfungsi dengan cekap.

4. 10 kali ganda kuasa resveratrol

Resveratrol dalam Vivix adalah 10 kali lebih kuat daripada resveratrol dalam wain merah. Vivix yang mampu untuk memelihara sel daripada kerosakan tahap selular akibat daripada penimbunan protein AGE yang berlebihan.

Purple carrot di dalam Vivix bersifat anti oksidan, anti radang, anti mikrobial dan anti carcinogen. Ia juga berkebolehan membantu penjagaan salur darah dan platlet darah.

Bila faham bagaimana Vivix bantu masalah alergik ni, memang puas hati dapat amalkan Vivix dan hilangkan semua masalah alergik yang dah lama ditanggung.
Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: