15 December 2018

Cawangan Shaklee Kuala Lumpur Baru Di Velocity Mall, Cheras

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni 15 Disember 2018! Sejarah baru keluarga Shaklee Malaysia apabila cawangan Shaklee Sri Rampai, KL berpindah dari double storey terrace shoplot ke ruang yang jauh lebih besar di Sunway Velocity Mall, Jalan Cheras, Kuala Lumpur.

LOKASI CAWANGAN SHAKLEE KL BARU LEBIH STRATEGIK

Beralamat di G-04 Ground Floor, Sunway Visio Tower, Lingkaran SV, Sunway Velocity, 55100 Kuala Lumpur. Nak parking kereta? Parking di Entry E.Dekat sangat dengan IKEA Cheras. Stylo sungguh. Pilih-pilih barang dekat rak dan bayar di kaunter. Siap! Tak perlu tunggu staf Shaklee cari barang di stor lagi.ACARA PEMERIKSAAN KESIHATAN PERCUMA

Sempena pembukaan cawangan Shaklee baru ni, 15 dan 16 Disember 2018 ada acara yang best di cawangan baru KL. Percuma analisis kulit menggunakan mesin berteknologi tinggi, percuma pemeriksaan tulang (bone density check), kolesterol dan gula dalam darah. 

Lagi menarik, cawangan Shaklee baru di KL ini juga ada tester Youth Skin Care! Mahu lebih lagi?! ADAAAA!

ADA JUGA HADIAH DENGAN BELIAN

Ada GIFT REDEMPTION! Hanya 15 dan 16 Disember 2018 je tau. Beli, kumpul dan redeem!
Lagi Cikgu Ije? 

PROMOSI STARTER PACK DISKAUN 10% UNTUK AHLI BARU 

Sempena pembukaan Cawangan Shaklee KL yang baru ni, ada diskaun harga untuk belian Starter Pack:

Vivix Twinpack (2 botol)
Youth (4 item; cleanser, toner, moisturizer SPF 50, night cream light)
Wellness Set (9 item; Basic H2, Meal Shakes, OmegaGuard, ESP, OsteMatrix, SR Vita-C Plus, Vita-Lea Iron Formula, B-Complex dan CoQ-Trol Plus)

Belian Starter Pack ni PERCUMA keahlian tau (jimat yuran RM65!)Semuanya dengan tambahan diskaun 10%! Cikgu Ije pun tak dapat beli tau harga semurah ini. Hanya untuk anda yang baru menjadi ahli Shaklee. 

Tempoh promosi dengan tambahan diskaun 10% ni adalah antara 15 Disember 2018 hingga 28 Februari 2019

Bagi anda yang ingin membuat belian vitamin, boleh WhatsApp Cikgu Ije untuk cadangan vitamin yang sesuai bagi masalah kesihatan anda. Jika dah tau nak beli apa, walk in je ke Cawangan Shaklee KL yang baru dan beli guna ID Cikgu Ije 1233 547. 

Atau jika nak buat pendaftaran keahlian (yuran RM65 atau belian mana-mana Starter Pack), boleh hubungi Cikgu Ije dulu atau terus membuat pendaftaran di kaunter Cawangan Shaklee KL yang baru dengan sponsor ID 1233547.

Ada persoalan? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: