01 February 2019

Promosi Beli 2 Vivix Dapat Produk Percuma 30 Januari Hingga 28 Februari 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sekejap je dah masuk bulan Februari. Bulan ni Shaklee ada tawarkan belian 2 botol Vivix dan berpeluang dapat produk secara percuma! Berbaloinya!!! Selama ni kalau beli 2 botol Vivix, memang dapat Vivix je. Promosi Februari kali ni, memang menarik sangat!


Jumlah produk percuma yang Shaklee berikan sepanjang promosi kali ni bernilai RM800,000.00! Lapan ratus ribu. Uishhhh mesti beli Vivix bulan Februari ni.

Promosi bermula dari 30 Januari 2019 sehingga 28 Februari 2019

Setiap pembelian Vivix Twinpack (2 botol Vivix), anda layak untuk mendapatkan 1 cabutan "Healthy Prosperity Packet" yang menawarkan PRODUK PERCUMA daripada Shaklee. Lebih menarik, terdapat 15 produk Shaklee popular yang ditawarkan. Hadiah ini akan di cabut bagi setiap pembelian.


Dengan belian Vivix Twin Pack ini, anda akan mendapat keahlian Shaklee PERCUMA. Boleh WhatsApp Cikgu Ije +60182704872 untuk beri butir peribadi anda. 

Nama
Nombor kad pengenalan
Email
Alamat pengeposan
Nombor telefon
Nombor akaun bank

Atau klik http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1233547, pilih JOIN NOW dan masukkan info anda seperti di bawahOK. Bila dah jadi ahli Shaklee, boleh la ketahui 2 cara untuk buat belian promosi best ni!

Ada 2 cara untuk buat belian promosi "Buy Vivix Twin Pack and Pick Prosperity Packet"

CARA 1

Beli sendiri di cawangan Shaklee, anda boleh cabut sendiri Prosperity Packet. Shaklee akan hantar SMS nombor keahlian Shaklee anda.
Ini adalah beberapa perkongsian pembeli Vivix Twin Pack

CARA 2

Jika anda beli produk Shaklee secara atas talian (online) di website Shaklee, sistem akan tolong cabutkan untuk anda dan hadiah akan di pos bersama dengan Vivix Twinpack yang anda beli tadi.

Nak lagi mudah, WhatsApp je Cikgu Ije  60182704872 . Cikgu Ije bantu anda buat pendaftaran keahlian dan belian sekelip mata! Anda goyang kaki je. Hehe. Tunggu abang courier hantar parcel Shaklee ke alamat anda. 

15 hadiah (Prosperity Packet) yang ditawarkan 

1. Alfalfa Complex S
2. B-Complex
3. DTX Complex
4. Lecithin
5. Garlic Complex
6. Peppermint Ginger Plus
7. CarotoMax
8. Vita-E Complex
9. Vita-Lea Iron Formula
10. OmegaGuard
11. OsteMatrix
12. SR Vita-C Plus
13. Vivix
14. Youth Radiance C+E
15. Youth Night Cream - Light

Jumlah hadiah yang ditawarkan adalah bernilai hampir RM800,000! Rebut peluang keemasan ini sekarang! Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

Frequently Asked Questions (FAQ)

Q1 : Adakah saya perlu membeli Vivix Twinpack dahulu sebelum mendapat PRODUK PERCUMA ini?
Ya, produk percuma (Prosperity Packet) layak bagi setiap pembeli Vivix Twinpack sahaja.

Q2: Berapa harga untuk Vivix Twinpack ini?
Harga normal ialah RM950. Namun, BERITA BAIK, kerana bulan ini Shaklee memberikan diskaun sebanyak 30% untuk Vivix. Harga selepas diskaun ialah RM684. Malah, bersamanya anda turut mendapat FREE MEMBERSHIP, FREE DELIVERY, dan CASH BACK! Dan PRODUK PERCUMA dengan nilai keseluruhan RM800,000 daripada Shaklee.

Q3 : Bila promosi ini akan berakhir?
Promosi ini bermula 30 Januari 2019 dan akan berakhir pada 11.59 malam 28 Februari 2019. Paling lewat, WhatsApp Cikgu Ije sebelum 11.30 malam untuk Cikgu Ije klik belian di website.

Q4 : Dari mana saya boleh dapatkan promosi ini?

Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: