03 June 2019

Vitamin Wajib Musim Raya : OmegaGuard

Shaklee sangat prihatin sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma awal bulan Jun 2019. InsyaAllah 5/6/2019 (Rabu) kita akan menyambut hari raya.

Bagaimana OmegaGuard Bantu Kita Di Bulan Syawal?

Makan banyak, metabolime tak stabil, berat naik

Apabila hari raya, individu yang makan terlalu banyak boleh mengakibatkan kadar metabolisme semakin tidak stabil. Individu yang makan berterusan akan mengalami penambahan berat badan secara mendadak, segala makanan yang masuk secara banyak itu tidak boleh dibakar oleh sistem metabolisme.

Kena 'bakar' lemak

Salah satu cara pembakaran lemak terbaik untuk tubuh ialah pengambilan OmegaGuard iaitu minyak ikan selepas makan makanan berlemak.

OmegaGuard bantu bakar lemak?

Rahsianya adalah pada fatty acid iaitu asid lemaknya. OmegaGuard mengandungi EPA dan DHA. Asid lemak Omega 3 ini membantu meningkatkan paras hormon "leptin". Leptin ini adalah hormon yang bantu mengawal selera makan. Jika paras leptin dalam badan adalah tinggi, maka selera makan kita akan berkurang.

Leptin ini  juga boleh meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma meningkat, maka cepatlah lemak dibakar di mana akan membantu kita mengurangkan berat badan. Haaa, nampak tak, bukan semua LEMAK tidak bagus. Inilah contoh lemak yang bagus iaitu ASID LEMAK OMEGA 3.

6 Sebab Pilih OmegaGuard ShakleeSumber ikan OmegaGuard

Ikan bilis!

Bagus ke guna ikan kecil? Lihat carta di bawah. Sebab ikan bilis paling kurang paras merkuri.

Lagi bagus, Shaklee ada penyulingan molekul 3 peringkat untuk pastikan minyak ikannya berkualiti tinggi! Kos mahal takpe, asalkan kita yang mengamalkan OmegaGuard puas hati. Sebab tu Shaklee adalah jenama unggul sejak 1915 lagi! Promosi Jun 2019


Beli 3 botol OmegaGuard dan dapat diskaun 5%! Berbaloi ke? SANGAT!

Sebotol OmegaGuard RM136.25 X 3 = RM408.75 
Tapi untuk promosi Jun ni hanya RM388.25!

Beli promosi OmegaGuard secara online terus melalui Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd menggunakan kad kredit anda, klik imej di bawah


Nak lebih jimat, boleh terus mendaftar menjadi ahli Shaklee. Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee pada harga jimat? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah, WhatsApp je. Klik +60182704872


No comments: