02 December 2019

Apa Kata Orang Lama Tentang ESP Shaklee?


Hari ni Cikgu Ije nak kongsikan perkongsian daripada Master Haji Roslan. Beliau merupakan otai Shaklee Malaysia. Berikut adalah penulisan beliau di Facebook. Jemput baca dan hadam. Semoga dengan perkongsian ini dapat mengubah gaya penjagaan kesihatan anda, seumur hidup. Amin. 

Apa kata orang dulu tentang ESP yang viral sekarang ni?

1) Ibu menyusu kata ia adalah "susu" terbaik selepas susu ibu. Kami beri anak minum ESP bila anak dah dapat makan solid food. (Sekarang Shaklee ada protein khas, Meal Shakes untuk anak)

2) Geng Tionghua kata "leng leng fun" tepung cantik. Kalau di pasaran memang mahal harga lebih RM400. ESP murah dan jimat serta boleh jadikan kulit tegang kemerah-merahan. 

3) Geng puasa kata ESP ibarat "power house" sebab bila ambil waktu sahur,ia  memberi tenaga sepanjang hari. Lagi power bila campur dengan Performance Drink oren. Elok utk anak-anak yang mula berlatih puasa. (Sekarang Performance Drink dah ada 2 perisa; oren & lemon lime)

4) Geng Slim kata ESP ibarat "gantian makanan". Dapat bina otot dan tahan lapar.

5) Geng cantik kata ia amat penting dalam meratakan, menegang dan mencerahkn kulit. Kalau ditambah vitamin C dan vitamin E memang kulit jadi mulus.

6) Geng veteran atau otai kata ia membantu penghadaman mereka sebab ESP mudah diserap dalam darah (per ratio 2.5). Amat baik bagi warga senior yang tak ada selera makan atau sedang uzur.

7) Geng executive yang sibuk atau ibu yang banyak kerja mmang suka ESP sebab ia beri sarapan lengkap. Dia dapat disediakn dengan mudah bila mengejar masa.

Pastikan anda dapat ESP setiap pagi sebelum memulakan tugas. 

Ada banyak lagi geng yang nak kata. Tapi cukup 7 golongan dari bayi dalam kandungan hingga nenek dan atok yang uzur. ESP membantu. Tak mudah nak cari 1 supplement, sesuai untuk semua.

Apa Dr Shaklee kata?

"If u don't have anything to recommend but you have one one product it must be ESP"

Masa dulu ESP dipanggil Instant Protein


Berminat untuk dapatkan Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik 018 270 4872

Nak beli guna kad kredit sendiri? Boleh klik imej di bawahYour Favourite Shaklee Distributor
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci / @cikgu_ije

No comments: