06 December 2019

Shaklee Youth Skincare : Travel Set / Trial Set

Bulan Disember 2019, pencinta Youth mempunyai pilihan yang lebih mudah dan praktikal apabila ingin menggunakan Youth ketika balik kampung, outstation atau travel by flight. 
Sebab Youth Shaklee dah ada Travel Set! 


Juga untuk anda yang sedang berusaha untuk bertukar dan mencuba Youth Skincare Shaklee, pastinya set ini boleh dipertimbangkan.



Apa yang menariknya Youth Travel Set ini?

❤️ Sangat ekslusif - Didatangkan dengan bekas keras comel berbentuk travel luggage versi mini, ia disertakan bersama logo 'daun' Shaklee dan tulisan 'Shaklee' pada case tersebut! Sangat eksklusif. Tiada dijual dimana-mana.


❤️ Mudah dibawa kemana-mana - Nak balik kampung, nak pergi outstation, nak bawa handcarry dalam penerbangan? Tiada masalah lagi! 


❤️ Saiz yang comel - Setiap item iaitu 100ml sahaja. Sangat sesuai jika anda ingin memiliki Youth Travel Set untuk digunakan ketika keluar rumah. Tak perlu berangkut botol saiz normal lagi!


❤️ Travel Case yang keras dan beg lutsinar - Jadi skincare selamat tanpa kemek atau tumpah.


Bagaimana nak dapatkan Youth Travel Set ni?

Ada 2 cara:

CARA 1: Beli Youth Travel Set Sahaja

Beli Youth Travel Set dengan harga RM297.50 + pos RM10 = RM307.50 (tanpa mendaftar) atau beli dengan harga ahli RM238 + pendaftaran ahli Shaklee RM65 + pos RM10 = RM313

Antara 2 pilihan dalam cara 1, mana lagi berbaloi? Semestinya RM313 sebab lepas ni kalau nak beli produk Shaklee...
  • tak kalut nak survey harga dah; terus boleh dapat harga ahli (diskaun 20%)
  • tak risau barang expired, rosak, stok lama; terus dapat latest stock dari HQ Shaklee
  • tak susah nak cari trusted seller; terus boleh klik order kat website guna handphone dan kad debit/kad kredit sendiri
Tapi ada yang lebih berbaloi! 



Youth dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

• Kedutan Kulit 
• Saiz Pori 
• Tona Kulit 
• Keanjalan 
• Tekstur Kulit 
• Hiperpigmentasi 
• Seri Kulit 
• Kekenduran

Kalau dah siap dengan bahan premium, kajian lebih 8 tahun oleh pakar kulit, dah geram duk tengok banya testimoni Youth. Semua menjadi, baik dapatkan Youth Travel Set melalui cara 2. Bagaimana?

CARA 2: Beli Youth 200UV dan dapat beli Youth Travel Set RM68!

Dengan cara ini, anda dapat..

🌷 Percuma keahlian Shaklee
🌷 Percuma penghantaran
🌷 Layak dapat bonus tunai

Sangat berbaloi! Beli mana-mana Youth di bawah dengan jumlah UV ialah 200, layak beli Travel Set dengan harga RM68 sahaja!

Banyak la nak kena spend duit? Tak! Youth tahan untuk kegunaan 6-12 bulan! Memang berbaloi! Bayangkan beli produk best RM700 tapi boleh guna untuk jangka masa panjang. Memang jimat habis.

Nak beli Travel Set RM68? Pilih je mana-mana produk Youth dan rujuk UV supaya cukup 200. Kurang tak boleh. Lebih takpe. 

Item
UV
PV
Harga Ahli
Harga Runcit
Youth Starter Set
184
646
680.00
850.00
Youth Intensive Treatment and Repair Set
364
1274
1340.00
1675.00
Youth Renew and Maintain Set
274
960
1010.00
1262.50
YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
42
147
155.00
193.75
YOUTH Perfecting Skin Toner
43
152
160.00
200.00
YOUTH Activating Serum
90
314
330.00
412.50
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF-50
45
157
165.00
206.25
YOUTH Advanced Renewal Night Cream
54
190
200.00
250.00
YOUTH Radiance C plus E
90
314
330.00
412.50
YOUTH Restoring Eye Treatment
53
185
195.00
243.75
Youth Moisture Lock Day Cream
54
188
198.00
247.50

Cikgu Ije bagi contoh siap-siap. 

Contoh 1: Katakan anda nak beli Youth Starter Set dan Luminous Gel Oil Cleanser; pencuci nak letak kat office:

Youth Starter Set (184UV) 
Luminous Gel Oil Cleanser (42UV)
Jumlah UV ialah 226UV. Dah lebih 200UV, jadi layak dapat beli Travel Set RM68 

Total harga semua: 

Youth Starter Set RM680 RM612 (ada promosi JomShaklee)
Luminous Gel Oil Cleanser RM155
Youth Travel Set RM68
Jumlah bayaran hanya RM835

😊 Percuma keahlian Shaklee (jimat RM65)
😊 Percuma pos (jimat RM10)
😊 Bonus tunai (dapat lagi duit RM36.40)

Contoh 2: Katakan pakat nak beli dengan adik beradik, kawan office

YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser x 3 (42UV X 3)YOUTH Perfecting Skin Toner x 2 (43UV X 2)
Jumlah UV ialah 212UV

Total harga semua:
Luminous Gel Oil Cleanser RM155 x 3 Perfecting Skin Toner RM160 x 2 
Youth Travel Set RM68
Jumlah bayaran RM853

Jom renung-renungkan nak beli pilihan mana. Sebelum klik X pada skrin anda, jom baca..

Kenapa perlu bertukar kepada jenama Youth?

Shaklee telah buktikan yang anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanan. Kesemua produk kami direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita.

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah, kami telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk Shaklee selamat.

Shaklee sentiasa mengutamakan Bumi – Shaklee adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangi pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita.

Jom tukar!

Baca:

Berminat untuk dapatkan Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik 018 270 4872


Nak jadi ahli Shaklee?


Nak beli guna kad kredit atau kad debit sendiri? Boleh klik imej di bawah



Your Favourite Shaklee Distributor
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci / @cikgu_ije

No comments: