08 March 2020

Beli 100UV, Percuma Keahlian Shaklee

Assalamualaikum dan hai. Pada Shaklee Business Leaders' National Conference 2020 lepas, Cikgu Ije berpeluang menjadi antara yang terawal mendapat berita best ini. 





Kalau dulu, anda perlu beli 200uv baru dapat keahlian percuma. Tapi mulai 1 Mac 2020, hanya dengan belian 100uv dah boleh dapat keahlian percuma. Maksudnya? Boleh beli produk terus dengan harga ahli! Berbaloi sangat!

Apa itu UV? 

UV ialah singkatan kepada Unit Volume. Setiap produk mempunyai UV berbeza. Contoh:

  • Vivix
  • UV 112
  • Runcit RM475 
  • Ahli RM380
UV sebotol Vivix melebih 100UV, jadi dengan hanya belian sebotol Vivix anda dah boleh jadi ahli secara automatik. Takyah bayar RM475 (+pos RM10). Cuma bayar RM380 + pos RM10 sahaja. Berbaloi sangat. Kan?

Pilihan produk Shaklee dengan keahlian percuma

Jadi hari ni, Cikgu Ije berkesempatan berkongsi beberapa pilihan cadangan vitamin dan produk Shaklee popular yang boleh dibeli dengan jumlah UV melebihi 100 dan melayakkan anda untuk jadi ahli Shaklee secara percuma. 

Tadaaa!


100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee

100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee, set hamil, set mengandung, set prenatal, vitamin mengandung basic,

Set prenatal Shaklee memang amat popular dikalangan ibu hamil di Malaysia. Set ini boleh diambil oleh 4 golongan:

  1. wanita yang baru berkahwin
  2. wanita yang merancang untuk hamil
  3. wanita yang baru disahkan hamil
  4. ibu yang sedang hamil
Cikgu Ije sendiri dah amalkan Prenatal Set Shaklee ini masa mengandungkan anak kedua (2013) dan ketiga (2016). Berbeza sungguh pengalaman semasa mengandungkan anak pertama (2010). Memang best sangat amalkan vitamin ibu hamil ini.


100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee, postnatal set, basic postnatal, vitamin postnatal, vitamin berpantang,

Berpantang dengan ceria, mood yang baik, tiada masalah sembelit, tiada stress (susu takde, anak tak cukup susu, penat dll). Semua aman damai. Inilah vitamin postnatal yang boleh diambil sejurus selepas bersalin. Cikgu Ije sukaaaaa sangat! Tak rasa macam berpantang. Badan cergas, seronok jaga anak baru. Hehe

100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee, postnatal, vitamin menyusu, vitamin banyakkan susu

Vitamin wajib untuk ibu yang berazam membekalkan susu ibu sepenuhnya sepanjang 2 tahun pertama anak kecil anugerah Allah swt. Alhamdulillah, kerana vitamin menyusu inilah Cikgu Ije jatuh cinta dengan Shaklee. April 2010 hingga Julai 2019 tanpa henti menyusu badan 3 orang anak (tandem nursing sewaktu hamil). Satu perasaan yang sukar digambarkan. Alhamdulillah. Allah izinkan menjadi ibu yang sibuk bekerja tapi dapat melaksanakan tanggungjawab memberikan susu badan sepenuhnya. Terima kasih vitamin penyusuan Shaklee! #Love

100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee

Kini tampil dalam bentuk yang lebih mudah; ResV (Vivix dalam kapsul). Sesuai diamalkan oleh mereka yang mementingkan kesihatan. Seawal usia dewasa hingga warga emas digalakkan mengambil ResV 2 kapsul sehari sebelum tidur. Efeknya? LUAR BIASA! ResV 30% lebih berkuasa berbanding Vivix. Jommmm cuba!

100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee, kurus, vitamin kurus shaklee

Rahsia berat badan Cikgu Ije maintain walaupun dah kahwin 10 tahun (2010-2020) dan mempunyai 3 orang anak. Cikgu Ije tak kawal makan pun, makanan lebih anak; Cikgu Ije tukang habiskan. Ada beri alasan menyusu badan, jadi kena makan banyak, lalu badan gemuk. Assalamualaikum. Cikgu Ije dah buktikan, menyusu badan bukan alasan berat badan meningkat. Hehe

Amalkan 3 langkah mudah untuk dapatkan berat badan ideal; Bakar, Buang, Bina. Contact Cikgu Ije untuk pilih vitamin yang turunkan berat yang sesuai untuk anda.

100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee, kulit cantik, vitamin kulit, vitamin jerawat

Ini paling asas. Pencuci muka bebas sabun yang bertindak sebagai make up remover dan juga scrub. Toner yang menanggalkan sel kulit mati, mengecilkan liang pori. Serta vitamin C yang tidak asing lagi untuk kulit. 2 item Youth paling asas untuk pastikan kulit anda benar-benar bebas daripada kotoran, make up dan radikal bebas (asap kereta, habuk-habuk halus, bahan kimia di udara dll). Geng bisnes Cikgu Ije panggil set ni, Set Secantik Diva. Hehe

100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee, vitamin puasa

Vitamin untuk puasa ni tak tunggu bulan Ramadhan je baru laku. Tapi ada customer Cikgu Ije repeat order sebab beliau memang amalkan puasa sunat Isnin dan Khamis. Benar-benar serasi. ESP bekalkan tenaga, rasa kenyang lebih lama. Performance Drink buat tekak tak haus, rasa macam basahhhhh  tekak ni. CoQ-Trol tak asing lagi untuk badan cergas. Ada sorang customer Cikgu Ije yang berniaga di bazar Ramadhan, katanya tak terasa penat walaupun berpuasa seharian dan sibuk berniaga di bazar bila ambil set ni. Alhamdulillah.

100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee, vitamin kanak-kanak

Favourite anak-anak Cikgu Ije. Sampai tahap kena sorok. Setiap pagi bersarapan dengan Meal Shakes je, multivitamin dalam bentuk serbuk. Senang disediakan tapi anak dapat manfaat penuh. Yang lain ambil sebiji sehari selepas makan. 

100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee, vitamin sendi, sendi shaklee

Ramaaaaiiii sangat customer puas hati dengan kombinasi 2 vitamin ni untuk atasi masalah sakit sendi. Tak boleh pakai baju tanpa butang depan sebab tangan jammed. Ada tu tak boleh ke pasar dah sebab tak larat nak jalan. Ada juga yang nak solat berdiri dah tak dapat sebab lutut tak tahan. Tapi Alhamdulillah. Lepas amalkan 2 vitamin ni; steady boleh bawa motor pergi ke masjid, happy dah boleh sarung baju tanpa butang depan, dah boleh solat berdiri. Syukurrrr.

100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee, vitamin rambut gugur, syampu rambut gugur

Love sangat kombinasi vitamin dan syampu daripada Shaklee ni. Masalah rambut gugur dah takde. Pernah sekali tu bila sapu lantai, banyak rambut dari habuk. Bila study rupanya badan kekurangan nutrisi; protein, vitamin E dan zink sangat penting untuk akar rambut yang kuat. Rambut pun lebat macam zaman anak dara dulu. Tak nipis langsung. Lawaaa!

100uv, keahlian shaklee, ahli shaklee percuma, daftar ahli shaklee, set shaklee, produk shaklee, vivix, vitamin tenaga

Adik beradik ResV versi cecair. Hanya satu sudu sehari selepas makan, ia telah mengubah tahap kesihatan ramaaaaaiiii pengamal Vivix. 10 tahun dipasarkan di Malaysia sejak 2010, jualan Vivix telah melebih 1 juta (1,000,000) botol pada November 2019. Wowww sangat! 

Berminat untuk dapatkan produk Shaklee harga jimat? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik 018 270 4872

Your Favourite Shaklee Distributor 
Shaklee ID 1233547
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: