24 March 2020

Shaklee Buat Pengeposan Semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)


Assalamualaikum dan hai. Hari ni ada seorang customer Shaklee mesej di WhatsApp. Soalan pertama beliau:

"Boleh beli Shaklee ke masa PKP ni?"

Boleh

Atas permintaan ramai, Shaklee mengambil inisiatif untuk membolehkan produk Shaklee dipesan melalui website dan semua urusan pengeposan akan dilakukan oleh staf Shaklee. Walau bagaimanapun, semua 7 cawangan dan ibu pejabat Shaklee seluruh Malaysia ditutup. 

Ini berikutan permintaan produk Shaklee yang tinggi. Lagi-lagi musim penyebaran virus Covid-19, ramai yang mencari vitamin untuk kuatkan sistem imun. Tak kurang juga vitamin lain dan juga produk penjagaan wajah, Youth serta penjagaan rumah (Get Clean)

Alhamdulillah. Tahniah Malaysians.

Pos Shaklee dalam tempoh perintah kawalan pergerakan (PKP)


Hari ni pun Cikgu Ije dah klik order untuk customer Shaklee di Putrajaya. Beliau beli Energizing Soy Protein dan Alfalfa Complex

Tujuan utama ialah nak anjalan payudara. Beliau buat pembacaan di internet dan dapati protein yang cukup bagus untuk bentuk badan yang fit dan payudara yang terletak elok. Fakta! Jadi beliau berhasrat untuk amalkan ESP Shaklee. 

Cikgu Ije syorkan ambil bersama Alfalfa Complex yang popular sebagai jamu moden. 




Jika berhajat untuk dapatkan produk Shaklee, boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik 018 270 4872

Pemberitahuan Mesra:
  • Mulai 1 Mac 2020, yuran keahlian Shaklee hanyalah RM35 atau percuma keahlian dengan belian mana-mana produk sebanyak 100UV (lebih kurang RM350 bergantung kepada nilai produk)
  • Hubungi Cikgu Ije untuk mendaftar sebagai ahli makan sendiri (belian harga ahli dan jaminan produk tulen) atau ingin jana pendapatan tambahan (kelas online dan offline disediakan bersama team yang supportive!)
  • Hanya 6 maklumat yang diperlukan untuk pendaftaran:
  1. Nama
  2. Alamat
  3. Nombor telefon
  4. Nombor kad pengenalan
  5. Nombor akaun bank
  6. Email
Your Favourite Shaklee Distributor 
Shaklee ID 1233547
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: