01 June 2018

5 Promosi Hebat Shaklee Jun 2018

08:00 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Jun 2018 dah tiba! Semua excited sebab GST dah 0%. Maknanya semua belian produk Shaklee adalah bebas GST. Nak bayar yuran untuk pendaftaran pun dah murah, hanya RM65. Kos pos pun murah dah tanpa GST!

Ok. Cikgu Ije nak kongsikan promosi menarik sepanjang bulan Jun ni. Jangan lepaskan peluang!

Klik gambar untuk belian terus item promosi menggunakan kad kredit atau kad debit anda sendiri. Hubungi Cikgu Ije untuk bantuan dan konsultasi. 

PROMOSI 1


Belian 2 kotak Collagen Powder Shaklee dapat 5% DISKAUN
Belian 6 kotak Collagen Powder Shaklee dapat PERCUMA 1 kotak Collagen. 

PROMOSI 2


Belian Twin Pack dapat DISKAUN 10% ( Buy TWIN PACK Cinch Shake, GET 10% discount)

Cinch Shake Mix Cafe-Latte 2
Cinch Shake Mix Chocolate 2
Cinch Shake Mix Combine (Cafe Latte 1 dan Chocolate 1)

Belian 2 Set Twin Pack dapat PERCUMA Eco Bag & DISKAUN 10%

PROMOSI 3


Belian 3 set Shaklee Baby dapat 30% DISKAUN ( Buy 3 Set Shaklee Baby, GET 30% discount)

PROMOSI 4


Belian 1 set Youth dapat PERCUMA Yotuh Wrislet Limited Edition. ( Buy 1 SET Youth (Renew & Maintain), GET FREE Youth Wristlet)

Natural Youth Skincare telah dibuktikan 2/3 daripada wanita mendapat kulit lebih muda dan 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

PROMOSI 5


Belian Revitalise Set atau Cleanse & Burn Set dapat PERCUMA Eco Bag.

Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

21 May 2018

CoQ-Trol Plus: Diskaun Tambahan 10%!

16:47 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Excited Cikgu Ije nak kongsikan promosi tetiba yang Shaklee umumkan. Katanya GST 6% nak mansuh. Jadi Shaklee ambil peluang tawarkan diskaun tambahan 10%! Mestilah belian berbaloi. Baik beli sekarang sebab diskaun banyak. Kalau GST mansuh 1 Jun 2018 nanti pun, tak murah lagu ni. Hehe


Tahukah anda bahawa Coenzyme Q10, atau juga dikenali sebagai CoQ10 dihasilkan secara semulajadi oleh badan kita dan fungsinya sangat penting untuk kesihatan. Namun begitu ia akan merosot seiring dengan usia dan gaya hidup. Seawal usia 20 tahun, badan kita mula mengalami kesukaran untuk menghasilkan CoQ10. Hal ini mampu mengundang pelbagai risiko penyakit seperti sakit jantung, brain disorder dan kanser.

5 Sebab Anda Wajib Amalkan CoQ-Trol Plus Shaklee

Kelebihan Coenzim Q10 #1. Menjana Tenaga Berkekalan

Semakin tinggi kandungan CoQ10, semakin banyak tenaga yang terhasil dan dibekalkan di dalam sel badan kita. Ia menjadikan tubuh badan lebih bertenaga, penuh keyakinan lebh cergas. Pengambilan CoQ10 membantu :
  • Tingkatkan kekuatan otot
  • Mempercepatkan proses penyembuhan luka

Kelebihan Coenzim Q10 #2. Melancarkan Peredaran Darah

Fungsi CoQ10 tertumpu kepada  organ-organ yang menggunakan lebih banyak tenaga terutamanya jantung. Peredaran darah yang baik dan lancar memberi petanda bahawa jantung anda sihat dan kuat. Oleh itu, CoQ10 tambahan amat diperlukan bagi mengekalkan degupan jantung yang sihat.
  • Menguatkan otot-otot jantung
  • Menyokong kecekapan fungsi jantung
  • Meningkatkan tenaga bagi mereka yang mengambil statin (Kajian telah menunjukkan bahawa statin, ubat yang merendahkan kolesterol, menghalang pembentukan CoQ10 sebanyak 40%! Suplemen CoQ10 membantu mengekalkan kekuatan jantung anda)

Kelebihan Coenzim Q10 #3. Tingkatkan Kesihatan Sistem Reproduksi

CoQ10 bertindak menyokong kesihatan sistem reproduksi dengan memberi tenaga kepada sel sperma dan ovum. Selain berperanan sebagai antioksida yang kuat bagi menentang radikal bebas, pengambilan CoQ10 juga membantu :
  • Tingkatkan kualiti dan kuantiti sperma.
  • Meningkatkan mobiliti sperma (pergerakan).
  • Meningkatkan kualiti ovum  (ovum yang matang).

Kelebihan Coenzim Q10 #4. Kulit Yang Sihat dan Berseri

CoQ10 juga terdapat di permukaan luar kulit yang melindungi kulit anda dari radikal bebas (sinaran UV) yang berbahaya dan mampu merosakkan sel kulit. Ia juga memberi tenaga kepada sel-sel yang rosak untuk memperbaiki diri mereka sendiri (regenerate), jadi kulit anda akan kekal berseri dan kelihatan lebih muda. Pengambilan CoQ10membantu:
  • Mengurangkan kedutan dan menganjalkan kulit
  • Meningkatkan tekstur kulit.

Kelebihan Coenzim Q10 #5. Tingkatkan Fungsi Otak (Kognitif)

CoQ10   mampu mengurangkan pembentukan plak amiloid di dalam otak di mana ia adalah salah satu punca utama penyakit Alzheimer. CoQ10 bertindak sebagaia antioksida yang melindungi saraf, kekalkan kesihatan sel-sel otak,meningkatkan kemampuan memori dan tumpuan.CoQ10 yang juga membantu
  • Memelihara dan menjana fungsi otak yang sihat.
  • Meningkatkan fokus dan fungsi otak.

Bagaimana CoQ-Trol Plus Shaklee Bertindak?

Analogi nya CoQ-Trol ni macam bateri jam. Contoh paling mudah kita guna jam loceng. Bila bateri dah lama, dah weak, bunyi alarm pun dah tak kuat. Kemudian jam saat mulai perlahan, kadang berdetik tapi jarumnya di situ sahaja.

Begitu juga sel dalam tubuh kita yang mengandungi mitocondria yang bertindak seperti jam. Semakin berusia, mitokondria yang berfungsi menjana tenaga kepada sel akan semakin lemah. Kehadiran Coenzim Q10 memberi tenaga kepada mitokondria.

Apabila kita mengambil CoQ-Trol Plus Shaklee ibarat kita menambah atau mengecas bateri dalam tubuh kita. hasilnya, tubuh kita akan lebih segar, cergas dan bertenaga. Jelas bukan? Perumpamaannya bila kita tukar bateri baru, pasti jam loceng akan berdering dengan kuat sekali. Mudah bukan?

Tunggu apa lagi? Inilah masa yang sangat sesuai untuk anda dapatkan sesuatu yang bermanfaat untuk bukan sekqadar kepada kesihatan jantung dan kecergasan tubuh, malah turut meningkatkan tahap kesuburan, kesihatan kulit serta saraf.


Promosi berlangsung bermula 21 hingga 31 Mei 2018 sahaja

Berminat untuk dapatkan CoQ-Trol Plus murah ? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

16 May 2018

Shaklee Youth Skincare 2018! Semua Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Beli

07:50 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Cikgu Ije kongsikan semua info yang perlu anda tahu berkaitan Youth Skincare. Berbaloi tak beli? SANGAT! Kena tilik satu-satu info yang Cikgu Ije kongsikan ni ye 






















Berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah, WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

14 May 2018

Shaklee Youth Skincare : 6 Produk Rangkaian Penjagaan Wajah

07:42 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Youth menjadi fenomena di Malaysia sejak ia dilancarkan pada Mac 2018. Hari ini Cikgu Ije nak kongsikan info 6 produk yang terdapat dapat rangkaian penjagaan wajah Shaklee.




Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.


Set ini terdiri daripada 6 produk berikut:


1. Luminous Gel Oil Cleanser
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.


2. Perfecting Skin Toner
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.


3. Youth Activating Serum
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.


4. Age Defense Moisturizer SPF 30
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract


5. Advanced Renewal Night Cream
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus



6. Radiance C + E Capsules
Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi

Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci