a

25 May 2016

Puasa : 17 Testimonial Set Ramadhan Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Pagi ni saya mesej semua pelanggan saya tentang promosi Set Ramadhan Shaklee. Alhamdullillah feedback sangat positif. Ramai order untuk persiapan sambut Ramadhan.


Ramai memesan Set Ramadhan Shaklee di atas untuk:

  • ibu hamil yang risau tiada tenaga
  • ibu menyusu takut kuantiti susu menurun
  • golongan bekerjaya yang taknak seharian lembik
  • anak yang baru belajar berpuasa
  • anak kecil yang penat ke sekolah pagi dan petang
  • warga tua yang dah tak larat
Pengalaman saya


Pengalaman saya sendiri, saya kekal cergas sepanjang berpuasa walaupun banyak kisah:
  • 2011 dan 2013 hamil dalam bulan puasa. Alhamdulillah dapat berpuasa penuh
  • 2012 dan 2014 menyusukan anak (saya menyusukan anak sepenuhnya selama 2 tahun) dan stok susu Alhamdulillah mencurah-curah
  • Bekerja sebagai guru tahun 1 sesi persekolahan petang tak mengganggu saya untuk kekal bertenaga; naik tangga, layan anak murid dll

Nak tau lanjut tentang Set Ramadhan Shaklee, boleh klik link ye. Hari ni saya nak kongsikan testimonial mereka yang ber-Shaklee dengan Set Ramadhan Shaklee sepanjang berpuasa. Jom baca! Pakat sihat cergas sepanjang puasa!


Testimonial pengguna Set Ramadhan Shaklee

BEKERJA



IBU MENYUSU



GASTRIK



IBU MENYUSU DAN BEKERJA



BEKERJA DAN KULIT CANTIK



ANAK BELAJAR PUASA



TAK RASA LAPAR


TAK DAHAGA



GASTRIK



IBU MENYUSU



IBU MENYUSU



GANTI PUASA 30 HARI



BEKERJA



IBU MENYUSU



BERTENAGA



TAK PENAT BEKERJA


TAK PENAT BEKERJA


Apa fungsi Set Ramadhan Shaklee?


  • Ianya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat. 
  • Membantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat, dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari.
  • Mengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya.
  • Memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi tanpa bahan pengawet, perisa dan pewarna yang tidak dibenarkan.
  • Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.
  • Mengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan.
  • Rasanya yang sangat enak seperti aiskrim memberikan aroma baru pada yang mengamalkannya.
  • Bila puasa kita akan makan macam-macam makanan yang sedap. 
  • Lecithin bertindak sebagai pengemulsi minyak. 
  • Jadi walaupun makan macam-macam tidaklah kita risau sangat lemak yang akan bertapa dalam badan nanti. Lebih sihat uols.
Berapa harga Set Ramadhan Shaklee?

Performance Drink (539g) RM82.50
ESP (850g) RM150
Meal Shakes (544g) RM113.75
Lecithin (180 caps) RM52.50

Jumlah runcit RM398.75 tak termasuk kos penghantaran. Nak harga jimat? WhatsApp saya di talian +6018 270 4872.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

24 May 2016

4 Keburukan Alfalfa Yang Mesti Anda Tahu

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Sempena promosi Alfalfa Complex pada Mei 2016 ni, saya nak kongsikan info menarik berkaitan Alfalfa Complex. Korang kena baca sampai habis tau kalau sayangkan kesihatan. *Krik krik. Hehe.

Menurut satu sumber, perkataan alfalfa diberikan oleh orang Arab yang membawa maksud "Father of All Plants". Dalam bahasa Melayunya, ayah segala tumbuhan! Power! Hari ni saya kongsikan 4 keburukan Alfalfa! 



Keburukan vs. Kebaikan #1



PAYAH NAK DAPAT: Alfalfa kebanyakannya tumbuh di kawasan Mediterranean. Jadi, memang jauh kalau anda nak ambil dan makan buat ulam nasi budu. Akarnya pulak 4.5 meter ke dalam tanah. Memang jenuh lah nak cabut. Jadi Alfafa dapat menyerap nutrien yang tak dapat diserap oleh herba lain.

KAJIAN HEBAT: Alfalfa Shaklee telah diuji diperingkat tertinggi dan disahkan 99.9% berkesan oleh badan berkecuali. Ia telah dikeringkan secara semulajadi dan dibentuk sebagai tablet yang mudah dimakan.

Keburukan vs. Kebaikan #2


PANTANG IBU HAMIL: Alfalfa Shaklee tidak boleh diambil ketika awal kehamilan kerana dikhuatiri mengganggu fungsi hormon dan kandungan. sumber 

Walau bagaimanapun, Alfalfa boleh diamalkan oleh ibu hamil yang mengalami masalah keputihan kronik sepanjang kehamilan. Pengambilannya atas risiko sendiri. Hubungi pengedar Shaklee untuk info lanjut!

MUDAH BERSALIN: Namun Alfalfa sangat baik diambil di waktu hampir bersalin yang berfungsi sebagai selusuh yang memudahkan kelahiran.

Keburukan vs. Kebaikan #3

AKAR BAHAYA: Akar Alfalfa sering dikaitkan dengan kesan sampingan yang tidak baik disebabkan oleh bakteria yang ada padanya. 

ORGANIK: Walau bagaimanapun Shaklee menanam sendiri Alfafa secara organik tanpa racun kimia. Keselamatan Alfalfa Complex dijamin!

Keburukan vs. Kebaikan #4

AUTO IMUN: Alfafa tidak boleh diambil oleh pesakit SLE/ Lupus.  Alfafa yang berlebihan boleh menyebabkan sel darah merah pecah.

SEMUA SIHAT: Namun, bagi yang lain, Alfafa dapat menghalang pemendapan kolestrol dan menurunkan tahap kolestrol dalam darah. Mengikut www.health.howstuffworks.com , kajian yang dijalankan ke atas 17 orang dewasa yang mengambil alfafa selama 8 minggu tanpa mengubah diet mereka, tahap kolestrol 15 orang daripadanya didapati turun sebanyak 17%.

Kebaikan Alfalfa Complex Shaklee
  1. Alfalfa juga dikenali sebagai 'perapat' yang mengintimkan lagi hubungan suami isteri. Kasi ngam gitu :) Klik 2 Cara Naikkan Nafsu Seks
  2. Alfalfa bertindak untuk menulenkan darah dan buah pinggang. Proses detoksifikasi ini mengeluarkan toksik dan air yang berlebihan atau yang tidak diperlukan badan.
  3. Ia mengecutkan rahim selepas bersalin dan melegakan masalah bengkak peranakan.
  4. Mengimbangi keasidan badan dengan membekal alkali
  5. Meningkatkan prestasi pencernaan
  6. Mengimbangi tahap gula dalam darah
Lebih banyak manfaat Alfalfa Complex. Klik sahaja link sebelah!

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

23 May 2016

12 Khasiat Minum Air Lemon

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Sejak musim panas melanda ni memang kerap sangat minum air kosong. Set mind elok-elok bahawa kena minum air kosong. Lagi sekarang tengah mengandung, memang botol air tak boleh berpisah. Botol air kecil je, asal habis pergi isi. Alhamdulillah kat rumah senang tinggal nak tekan je. Kat sekolah pun dah ada penapis air, jadi mudah nak minum air bersih.

Sesekali kalau bajet sihat, suka nak hiris lemon nipis-nipis dan letak dalam botol air. Sedap! Manfaat pun banyak! Hari ni saya kongsikan manfaat hirisan lemon dalam air kosong!




1 biji lemon baru RM1-RM2. 1 biji boleh guna berhari-hari. Belahan yang lebih, simpan dulu dalam bekas kedap udara, baru masuk peti ais. 1 biji saya boleh guna 2 atau 3 hari!

Khasiat minum air lemon
  1. Minum air lemon sebaik sahaja bangun dari tidur boleh melegakan dan mampu mengelak masalah penghadaman seperti gastrik, kembung perut, angin dalam badan dan pedih ulu hati.
  2. Bertindak sebagai agen detox. Lemon bersifat antiseptik dan mempunyai kesan ‘pembersihan’ yang baik kepada hati, buah pinggang dan darah. Hati kita bekerja untuk perkumuhan dan penapis, apabila ia dibersihkan, kita akan merasa lebih bertenaga dan bersemangat untuk membuat kerja. Air suam sememangnya membantu merangsang saluran penghadaman ditambah dengan lemon yang dipercayai dapat mengaktifkan dan membersihkan organ hati. Baca: Set Detoks Shaklee
  3. Minum air lemon pada waktu pagi memberi bekalan vitamin C semulajadi yang baik untuk kita. Ia juga memberi folate dan minerals seperti potassium, kalsium dan magnesium untuk tubuh. Ini bermakna Vitamin C sangat sangat penting seawal kita bangun dari tidur.
  4. Kandungan mineral yang tinggi dalam lemon menyebabkan ia boleh bersifat alkali dan membuang atau merendahkan asid dalam badan.
  5. Air lemon membantu dalam perkumuhan dan mengelakkan sembelit atau cirit-birit.
  6. Minum Air Lemon boleh meningkatkan kesihatan kulit. Kandungan Vitamin C dalam lemon boleh membantu memperbaiki masalah kulit, lemon juga bersifat membersih, antibiotik dan antioksidan yang lebih penting untuk kulit.
  7. Limonoid glucosides adalah sejenis flavonoid yang ada dalam lemon, kajian mendapati ia ada ciri-ciri anti-karsinogik yang boleh membantu mengelak risiko barah.
  8. Air Lemon membantu hati menghasilkan lebih hempedu yang membantu menghadam lemak degil. Hal ini membantu bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan berkesan. Baca: Nak kurus dengan mudah?
  9. Ciri-ciri antibakteria yang terdapat pada lemon boleh membantu merawat sakit tekak. Jika anda mengalami sakit tekak, minum seteguk air lemon dalam beberapa jam.
  10. Air lemon boleh membantu mengurangkan mukus atau lendir dan kahak yang terhasil dalam badan. Sesuai bagi merawat selsema, minum bersama air suam.
  11. Terdapat banyak sumber yang mengaitkan faedah dan kelebihan air lemon dalam membakar lemak dan membantu untuk kurus dengan sihat dan selamat.
  12. Air Lemon adalah sumber paling baik dalam menghilangkan bau mulut di awal pagi. Ia mengandungi ciri-ciri antioksida dan antibiotik yang juga boleh membantu mengurangkan bau badan. Baca : Atasi nafas berbau dengan Shaklee
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

20 May 2016

2 Cara Naikkan Nafsu Seks (16 Testimonial)

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Beberapa hari lalu saya dihubungi oleh seseorang yang berceritakan kisah kedinginan seks dalam rumah tangganya. Perkara ini sering dipandang sepi tapi kepada yang melaluinya, pasti buntu mencari jalan penyelesaian. InsyaAllah hari ini saya kongsikan 2 cara yang boleh meningkatkan nafsu seks.

Awal-awal lagi saya mohon maaf sebab saya segan nak membuka kisah berkisar seks; topik sensitif dalam rumah tangga. Tapi sangat berharap entry kali ini dapat membantu ramai pasangan suami isteri di luar sana yang sedang menghadapi masalah ini. 

Anda ada masalah di bawah?
  1. Isteri hilang mood untuk bersama?
  2. Isteri lambat ghairah atau langsung tiada respon?
  3. Isteri sukar untuk puas?
  4. Isteri belum klimaks, anda dah menyerah?
  5. Nafsu seks isteri dingin?
  6. Isteri tak mahu layan?
Faktor dingin seks


Saya ditanya kenapa pasangan beliau menekan 'button off' setiap kali diajak bersama. Saya tak dapat menjawab secara tepat soalan beliau. Hanya pasangan beliau boleh menyatakan faktornya. Terdapat beberapa faktor kenapa pasangan dingin seks. Antaranya ialah :
  • Masalah kesihatan fizikal dan psikologi. Masalah kesihatan fizikal ini mungkin disebabkan penat kerja, stress, pergaduhan suami isteri dan sebagainya. Keadaan ini juga menjadi punca penyebab yang besar juga kepada nafsu seksual yang rendah dan kurang bernafsu kepada pasangan.
  • Faktor psikologi seperti ingatan hitam atau sejarah lampau juga mempengaruhi tahap keinginan dan nafsu seksual. 
  • Kurangnya bekalan darah yang mencukupi ke kawasan kelentit isteri apabila berhubungan atau melakukan hubungan seksual. Apabila kurangnya bekalan darah yang beroksigen ke kawasan kelentit akan menjadikan rangsangan seksual suami berikan tidak sampai ke otak untuk memberi tindakbalas kenapa rangsangan seksual tadi. Ini penyebab kenapa isteri (wanita) kurang nafsu seksual, nafsu seks yang rendah dalam perhubungan.
Antara punca-punca lain berlakunya kedinginan seks :
  • Masalah emosi - kemurungan, keresahan (mengenai seks atau perkara lain), tekanan, kemarahan dan rasa bersalah semua boleh menjejaskan fungsi seksual
  • Rangsangan yang tidak mencukupi - kurang pengetahuan mengenai rangsangan seksual dan tindak balas boleh menghalang wanita daripada mencapai satu pengalaman yang memuaskan.
  • Beberapa gangguan pelvis boleh menyebabkan kesakitan dalam persetubuhan dan seterusnya mengurangkan kepuasan.
  • Kekejangan yang menyakitkan otot yang mengelilingi pembukaan faraj yang menyebabkan pembukaan faraj `mengetatkan' dan hubungan yang menyakitkan. Kecederaan atau parut akibat pembedahan, penyalahgunaan atau melahirkan anak.
  • Penyakit kelamin - Seperti ketuat di alat kelamin, sifilis adalah antara penyakit berjangkit yang disebarkan oleh hubungan seks. Ini menyebabkan perubahan dalam alat kelamin yang menjadikan seks tidak selesa ataupun sakit.
  • Vaginitis - Bengkak dan kerengsaan tisu faraj yang disebabkan oleh jangkitan atau sebab lain boleh membuat persetubuhan tidak selesa atau sakit.
  • Penyakit radang pada tulang punggung (pelvis) - Ini adalah jangkitan faraj yang bergerak ke dalam serviks, uterus dan ovari. Ia boleh sangat menyakitkan sendiri dan membuat persetubuhan amat menyakitkan.
  • Keletihan
  • Penyakit kronik seperti kencing manis, penyakit jantung, penyakit hati, penyakit buah pinggang
  • Pengambilan ubat-ubatan - Ia boleh mengurangkan keinginan nafsu seks. Salah satu yang terkenal kumpulan ubat-ubatan yang mempunyai kesan ini terpilih serotonin reuptake perencat (SSRI) kumpulan ubat antikemurungan, ubat-ubatan kemoterapi tertentu, ubat-ubatan untuk tekanan darah tinggi.
  • Lain-lain rawatan perubatan - rawatan seperti terapi radiasi untuk kanser jenis tertentu boleh mengurangkan pelinciran vagina.
  • Sejarah penderaan - wanita yang mengalami penderaan seksual atau lain-lain mungkin mempunyai masalah untuk mempercayai pasangannya, timbul perasaan takut, rasa bersalah atau kebencian dengan pengalaman ngeri.
  • Masalah peribadi - seperti tidak ada keharmonian dalam rumah tangga, obesiti, tekanan akibat bebanan tugas di tempat kerja dan menjaga anak atau kesempitan wang.
  • Tiada komunikasi dengan pasangan, tidak mesra dan tidak percaya.
2 cara tingkatkan nafsu seks

Gabungan Alfalfa Complex dan Vita-E Complex sangat bagus untuk menjadikan mengatasi masalah kedinginan seks. Suami dan isteri boleh mengambil vitamin ini bersama dalam usaha mengharmonikan lagi rumah tangga anda. 

Kenapa gabungan Alfalfa Complex dan Vita-E Complex? Saya nyatakan info berkaitan yang menjadikan 2 vitamin ini penyelamat banyak rumah tangga!



Alfalfa Complex

Alfalfa Complex dikenali sebagai herba cinta kerana ini boleh membantu kehidupan seks anda. Kekurangan nafsu disebabkan oleh pengaruh hormon estrogen dan progesteron. Hormon ini bertanggungjawab terhadap kesihatan kemaluan wanita.

Kemaluan wanita kering terjadi dimana dinding vagina menipis dan kurang elastik akibat kekurangan hormon estrogen.

Salah satu cara mengatasi masalah kemaluan kering ialah dengan mempertahankan gerak kerja hormon estrogen agar tetap stabil dalam tubuh. Alfalfa mengandungi estrogen tumbuhan yang dipanggil isoflavin yang mana pengambilan Alfalfa boleh meningkatkan hormon estrogen dalam tubuh seterusnya mengatasi masalah kekeringan.

Kebaikan lain Alfalfa Complex:
  1. menghasilkan hormon estrogen yang mencukupi dalam tubuh
  2. memberikan kesan kewanitaan ketara
  3. tiada masalah vagina berbau
  4. bahagian intim semakin ketat
  5. menghilangkan masalah keputihan
  6. hubungan seks semakin membara
  7. buah dada dan punggung lebih anjal dan tegang
  8. membantu masalah kedinginan selepas bersalin
  9. membantu meningkatkan pelincir semulajadi wanita

Vita-E Complex

Bagaimana Vita-E Complex membantu masalah kedinginan seks?
  1. Lebih tenaga seksual
  2. ereksi yang lebih lama
  3. lebih mudah teransang
  4. libido yang lebih kuat
  5. orgasma yang lebih kerap dan bersemangat
  6. membantu isteri menstabilkan hormon, terutamanya ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi
  7. meningkatkan citarasa seksual
Vitamin E memainkan peranan yang penting untuk kesihatan seksual di mana ia membantu menghasilkan hormon seks serta meransang libido. Uniknya, Vita-E Complex Shaklee turut dilengkapi dengan selenium. Jumlah selenium yang mencukupi sangat penting dalam mencapai puncak prestasi seksual.

Apa kata pengguna?

















JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci