a

20 October 2017

Wajib Baca! Doktor Tak Percaya Supplement!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije kongsikan kisah ringkas yang ditulis sendiri oleh seorang doktor perubatan. Jom baca sampai habis! Sangat membuka minda. Penulisan ini adalah oleh Dr. Hasifah atau lebih mesra dengan panggilan Kak Cip. 



SAYA TAK PERCAYA SUPPLEMEN...

Ok Kak Cip ok saja. Sebab dulu pun Kak Cip tak percaya.


Masa tu Kak Cip dah pernah makan supplemen jenama lain dan tiada kesan langsung.


Bila orang dok promote Shaklee, Kak Cip pelik.


Terus Kak Cip cakap Shaklee ni pun sama saja dengan jenama lain. Tak berkesan langsung.


Sampai satu hari Kak Cip sangat perlukan kalsium.


Kak Cip dah makan kalsium yang klinik kesihatan bagi tapi badan Kak Cip tetap sakit.


Masa tu mengandung anak kedua.


Kak Cip menangis sebab keletihan dan sakit pinggang.


Macam-macam kalsium kak cip cuba.


Kak cip minum 2 kotak susu sehari.


Kenapa tak BERKESAN???


Tapi Kak Cip degil tak mau Shaklee. Kak Cip degil. Doktor degil masa tu. Rasa tau semua benda. Yakin dengan apa yang Kak Cip tahu sedangkan ilmu itu luas. Banyak lagi Kak Cip tak tahu masa tu.


Suatu hari Kak Cip tak tahan lagi. So Kak Cip order dari seorang doktor ni yang jual Shaklee.


Beliau post ESP dan Ostematrix.


Sampai saja kat klinik, Kak Cip ambil terus. 

Sebab Kak Cip dah tak tahan dah.

Seperti seorang yang perlukan ubat tahan sakit.


Malam tu adalah malam pertama yang Kak Cip tak kena tarik mengkarung lagi masa tidur.


Kalau tidak satu malam 5x. Wajib menangis kesakitan.


Esok pagi, Kak Cip cakap dekat husband,' Malam tadi I tak kena'.


Kak Cip mula terfikir, apakah kualiti kalsium yang aku makan ni sehingga sekali ambil saja dah ada kesan???


Mula saat itu Kak Cip start baca tentang philosophy company Shaklee.


Baru Kak Cip tau yang Dr Forrest Shaklee mementingkan KUALITI DAN SEMULAJADI.


Jadi supplemen yang Kak Cip ambil ni tersangat berkualiti.


Patutlah kesannya hebat.


Silapnya aku selama ni pesakit datang klinik, tanya tentang Shaklee...


Kak Cip kata sama saja puan mana-mana supplemen pun.


Kerana Kak Cip tak tau pun, tapi pakai cakap saja seperti pernah makan Shaklee.


Tak pernah makan memang takkan tau.


Baru-baru ada seorang doktor pakar di KPJ, beliau Dr yang sangat ternama, beliau kata,'oo makan Shaklee ya? Vitamin C Shaklee adalah vitamin terbaik sekali kualitinya'.


Kak Cip pun terkejut Dr pakar tu makan vitamin C Shaklee dan study dulu pasal Shaklee.


Tersenyum lebar Kak Cip dengar.







Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

15 October 2017

Vitamin Detoks : Perlu Atau Bahaya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Diet detoks sangat popular pada hari-hari ini. Dengan dakwaan dapat menghapuskan "toksin" tubuh anda akibat daripada diet dan gaya hidup yang kurang baik, diet ini dipanggil membuat badan anda bersih dan segar - dan mungkin beberapa kilo lebih ringan.




Betul ke? Ada andaian mengatakan kita tak perlu lagi vitamin detoks kerana kita sudah mempunyai organ detoks. 



Tunggu! Baca info yang Cikfu Ije kongsikan! 

Apa itu detoks?

Proses pembuangan 'racun' dari dalam tubuh. Proses ini sangat positif kerana membantu tubuh membersihkan diri secara semulajadi. 

Apakah proses detoks dialami oleh semua orang? 

Tidak! 

Faktor apa yang menentukan?

Ini kerana setiap orang mempunyai metabolisme yang berbeza. Maka tanda yang muncul dalam proses detoks juga berbeza. Perbezaan ini sangat bergantung kepada banyaknya racun dalam tubuh dan kepekaan tubuh terhadap perubahan

Betul. Badan dapat melakukan proses detoks secara semulajadi. Tapi jika toksin dalam tubuh terlalu banyak atau keupayaan tubuh yabg lemah, organ detoks tidak mampu menjalankan fungsi detoks dengan baik. 

Macam mana tu?

Ibarat seperti longkang. Toksin ialah sampah dan keupayaan tubuh ialah struktur longkang. 
  1. Longkang simen dengan permukaan tidak rata (keupayaan tubuh) tidak mampu menyingkirkan sampah (toksin). Malah strukturnya memudahkan sampah berkumpul
  2. Longkang besi dengan permukaan licin mampu menyingkirkan sampah dengan lebih mudah. Jika air dijirus, pasti sampah mudah bergerak sepanjang longkang
Begitu juga badan kita. Setelah bertahun makan tak berkira (tak kira lemak jahat, tak kira bahan pengawet dan pewarna, tak kira bahan proses), semua kita telan!

Agaknya kalau longkang seusia kita, uzur? Busuk? Bersih?

Sebab itu kita sangat memerlukan vitamin detoks. Ia membantu setiap organ detoks menjadi lebih cekap. Seterusnya melancarkan proses detoks.

Apa vitamin detoks?

Set Detoks Shaklee

Alfalfa Complex
Mencuci darah, hati dan usus. Alfalfa ini sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan tubuh badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.

Herb-Lax
Mencuci perut dan usus – Membersihkan najis yang tersekat dan meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersimpan lama atau tersekat. Sangat disyorkan pada mereka yang mudah sembelit.

Peppermint Ginger Plus
Rumusan empat jenis herba. Sela *in jintan manis dan jintan hitam, ia juga mengandungi pudina dan halia – herba tradisional yang telah digunakan sejak berkurun lamanya untuk melegakan tubuh.

DTX Complex
Tahukah anda bahawa hati merupakan PEMBERSIH RACUN dalam tubuh kita. Kerana itu ia perlu diservis setiap hari untuk membuang toksik dan racun dari badan kita. 

DTX Complex bertindak sebagai detoksifikasi untuk menyahtoksik bahan beracun dari hati seperti dadah dan bahan bernitrogen bagi memastikan seluruh organ berfungsi secara normal. Apabila fungsi hati terganggu, timbunan toksik dalam badan akan menyerang organ yang lain.

Vivix
Vivix Shaklee adalah minuman kesihatan yang kaya dengan anti oksidan yang dihasilkan daripada ekstrak anggur muskat, resveratrol dan bersama beberapa ramuan lain yang semulajadi. Ia merupakan suplemen anti penuaan tahap selular yang terbaik di dunia.

Detoks Program dengan Vivix Shaklee adalah program untuk menyahtoksin yang dilakukan selama 14 hari berturut turut untuk tujuan “pembersihan” organ, darah dan sel sel badan. Ia bukan sahaja semata mata untuk membuang toksin, malah Vivix Shaklee membantu:
  • memperbaiki sellular DNA kita 
  • melambatkan penuaan tahap selular
  • menggalakkan pembentukan mitochondria (pusat yang menghasilkan tenaga untuk sel) 
  • melambatkan pembentukan protin AGE yang boleh menyebabkan kerosakan dan menggangu keutuhan sel sedia ada

Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

14 October 2017

4 Cara Mudah Untuk Lebatkan Rambut

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini Cikgu Ije nak kongsikan tentabg masalah rambut. Tak kira lelaki mahupun perempuan. Kalau wanita sinonim dengan masalah rambut terutamanya bagi yabg bertudung, lepas bersalin. Lelaki pula mengalami masalah rambut seiring peningkatan usia. 

Jom baca sampai habis artikel yang Cikgu Ije kongsikan hari ini. Boleh copy link artikel ini dan kongsikan kepada keluarga atau rakan anda yang mengalami masalah rambut gugur. 


Faktor berlaku masalah rambut

1. Perubahan hormon

Sangat biasa terjadi pada ibu-ibu yang lepas bersalin mengalami rambut gugur disebabkan perubahan hormon. Hormon ini menjadikan rambut menipis dan mudah gugur dari akarnya.

#ESP sangat membantu dalam menstabilkan hormon dalam tubuh badan. Kaya dengan 9 asid amino yg penting diperlukan.

2. Pengaruh pengambilan makanan

Corak pemakanan yang tidak bagus untuk kesihatan contohnya kadar pengambilan MSG atau kekurangan zat dan zink dalam pemakanan juga salah satu punca penyebab.

Boleh tambah kadar pengambilan pemakanan yang kaya dengan zink untuk menguatkan lagi akar rambut. Tak lupa juga amalkan vitamin shaklee untuk topup  nutrien yang berkurangan dalam badan.

3. Tekanan

Tak kira sama ada tekanan fizikal atau psikologi boleh beri kesan pada tubuh badan kita. Bila kita stress kebiasaannya emosi celaru, kemurungan, pemakanan tak jaga sekali gus menggganggu keseimbangan hormon.

Carilah aktiviti sihat yang boleh menghilangkan stress dan melapangkan minda. Mesti sentiasa berfikiran positif. Tak lupa juga bantu diri sendiri dengan pengambilan vitamin tambahan #ESP dan B-Complex shaklee.

4. Perancang keluarga

Semua sedia maklum pasal benda nih kan. Dalam pil atau suntikan itu sendiri ada hormon sintetik untuk mencegah kehamilan. Secara tak langsung boleh terdedah pada perubahan hormon.

Bila hormon dah tergangu bermakna ianya kurang stabil dan kesan-kesannya boleh lihat pada rambut gugur, period tidak teratur, dan lain-lain. Dengan #ESP shaklee mampu mengawal keseimbangan hormon dalam badan.

5. Ikatan rambut yang ketat

Bila kita ikat rambut dengan ketat akan berlakunya daya tarikan alopecia iaitu situasi di mana ketegangan dan penarikkan berlaku. Tarikan dan tegangan boleh menyebabkan rambut menipis yang berpunca dari akar yang  semakin lemah.

Jadi, longgarkan sedikit ikatan rambut agar akar dapat menyerap nutrien untuk menguatkan dari akar hingga ke hujung rambut.

Apa Shaklee boleh bantu? 

Vitamin Untuk Rambut Mahkota Kita.

ESP (Energizing Soy Protein)

Protein lengkap mengandungi 9 jenis asid amino perlu dan tidak perlu. Protein adalah komponen terbesar dalam struktur rambut. 
Kaya dengan isoflavones iaitu hormon yang diperlukan untuk mencegah keguguran rambut 

850g
Untuk 1-2 bulan
RM170

VITA-E COMPLEX

Melembabkan rambut, mengelakkan kerosakkan, melancarkan peredaran darah, rambut lebih bersinar 

120 capsules 
Untuk 4 bulan
RM165

B-COMPLEX

Melebatkan dan membaiki struktur rambut, mempercepatkan pertumbuhan, bantu penyerapan iron dan elak keguguran rambut 
Inositol iaitu salah satu vitain B berfungsi untuk membantu pertumbuhan rambut dan Vitamin B12 menghalang keguguran rambut. 
Vitamin B adalah anti-stress yang terbaik 

120 tablets
Untuk 4 bulan
RM58

VITA-LEA IRON FORMULA

Multivitamin yang lengkap dan mudah diserap oleh badan membantu kesihatan rambut dan kulit kepala, sekaligus mencegah keguguran rambut

120 tablets
Untuk 2-4 bulan
RM99

Testimoni sebenar


Pilihan yang sesuai dengan keperluan dan bajet anda

Premium:

ESP
Vita-E Complex
B-Complex
Vita-Lea

Jumlah RM492

Medium:

ESP
Vita-E Complex
B-Complex

Jumlah RM393

Basic:

ESP
Vita-E Complex

Total RM335

Mahalnya! Opsss tunggu! Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee pada harga yang lebih murah? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

13 October 2017

Set Berpantang Shaklee Murah Ke Mahal?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini Cikgu Ije dapat 1 testimoni best tentang Postnatal Set Shaklee iaitu set yang sesuai diamalkan oleh ibu selepas bersalin. Banyak fungsi sebenarnya. Antaranya ialah:
  • pemulihan luka bersalin normal atau ceaserean
  • penghasilan susu badan yang berkualiti
  • pengurangan berat badan
Tak semestinya dah lama bersalin, dah tak perlu amalkan Postnatal Set ni. Cikgu Ije sendiri masih amalkan set ini walaupun anak dah 1 tahun 5 bulan. 

Testimoni pengguna postnatal set


Set Postnatal Shaklee (Set Berpantang Shaklee)

Set Berpantang Shaklee sesuai digunakan untuk ibu-ibu yang bersalin secara normal dan pembedahan.

1. SR Vita-C Plus
  • Vitamin C membantu proses penyembuhan luka selepas bersalin
  • Vitamin C semulajadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir semua yang membentuk tubuh kita.
  • Vitamin C juga membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, mengelakkan ibu dan bayi daripada terkena demam.
2. OmegaGuard
  • Omega guard kaya dengan asid lemak omega 3.
  • Membantu mengelakkan darah beku
  • Mempunyai DHA dan EPA, membantu perkembangan otak bayi
3. Vita-Lea with Iron
  • Sejenis multivitamin dan multimineral yang diperkaya dengan zat besi
  • Memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum
  • Susu badan kaya dengan vitamin kerana bayi akan mendapat apa yang ibunya makan
4. B-Complex with folic acid
  • Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda.
  • B complex membantu mengurangkan stress bagi ibu dalam berpantang
5. ESP (Energizing Soy Protein)
  • Diperbuat daripada soya tanpa modifikasi genetik (non GMO).
  • Kaya dengan protein. Susu ibu akan jadi lebih pekat sebab protein adalah salah satu komponen susu ibu.
  • Ibu-ibu jadi kenyang dan tidak sentiasa lapar walaupun menyusu bayi.
  • Membantu mengurang strecth mark dan parut.
6. Alfalfa Complex
  • Kaya dengan nutrien dan mineral untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan ibu-ibu yang menyusukan anak.
  • Bertindak seperti jamu moden yang membantu mengembalikan kesihatan rahim.
7. OsteMatrix
  • Diformulasi dengan kalsium, vitamin D, magnesium dan empat nutrien pembina tulang untuk menjaga tulang dan gigi yang kuat dan sihat.
  • Membantu hilangkan lenguh badan
  • Membantu melancarkan proses pembuangan najis dan mengelakkan sembelit
  • Membekalkan kalsium yang cukup kepada badan dan mengelakkan kalsium diambil dari badan ibu, elakkan gigi ibu cepat patah.
Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci