a

20 July 2016

Umrah / Haji : Vitamin Tenaga dan Kekal Sihat (3 Testimoni)

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Tak lama lagi musim haji bakal menjelma. Baru-baru ini ada seorang anak yang bertanyakan set vitamin untuk ibu bapanya yang bakal menunaikan haji.

Maka, hari ini saya kongsikan vitamin yang sesuai untuk dibekalkan ke tanah suci bagi mengekalkan kesihatan yang sihat. InsyaAllah.


TESTIMONI 1



TESTIMONI 2


TESTIMONI 3


Apa fungsi vitamin dalam set ini?

Apabila membaca testi diatas, dapat kita lihat bahawa vitamin yang wajib diamalkan sepanjang menunaikan ibadah umrah atau haji ialah OsteMatrix, NutriFeron dan Performance Drink. Jom kita teliti setiap fungsi dan kebaikan vitamin ini.

Performance Drink
  • Sedia maklum bahawa Performance Drink (PD) ialah minuman tenaga yang diamalkan oleh para atlet antarabangsa termasuk yang bertanding di peringkat Olimpik. 
  • Jadi, dengan niat kerana Allah minuman ini dapat membantu memberikan tenaga dan mengekalkan stamina di tanah suci.
    Keadaan cuaca yang panas dan kering di tanah suci menyebabkan kita mudah terhidrasi.
    Walaupun air zam-zam senang didapati namun minum terlalu kerap menyukarkan sesetengah jemaah kerana perlu kerap berulang ke tandas. 
  • Jadi PD dapat mengekalkan keseimbangan elektrolit dalam badan agar tidak cepat haus dan letih.
NutriFeron
  • NutriFeron ialah satu formula eksklusif yang dipaten oleh Shaklee bagi menggalakkan penghasilan interferon semulajadi tubuh. 
  • Interferon ini adalah satu elemen dalam badan manusia yang bertanggungjawab dalam meransang dan meningkatkan sistem imun tubuh. 
  • Ia umpama 'alarm' yang memberi signal kepada sistem pertahanan tubuh untuk membunuh kuman yang terdapat dalam badan. 
  • Perubahan cuaca dan persekitaran yang berbeza di tanah suci boleh menyebabkan jemaah terdedah kepada pelbagai penyakit seperti demam dan batuk. 
  • Jadi, jemaah digalakkan untuk mengamalkan NutriFeron untuk meningkatkan sistem pertahanan tubuh.
OsteMatrix
  • Sepanjang menunaikan umrah atau haji, jemaah bukan sahaja memerlukan tenaga  malah kesihatan tulang yang baik untuk beribadah; solat, berjalan kaki ke masjid, tawaf, saie dan sebagainya. 
  • Oleh itu, OsteMatrix ialah sumber kalsium dan magnesium yang wajib diambil oleh jemaah. 
  • Ia membantu melegakan lenguh dan sakit badan serta memberikan tidur berkualiti agar badan segar dan bertenaga pada keesokan hari.
Demikian secara ringkas vitamin yang boleh dibawa sepanjang menunaikan umrah dan haji. Jika anda memerlukan vitamin untuk sebarang permasalahan spesifik, boleh hubungi saya untuk khidmat konsultasi.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

18 July 2016

7 Testimoni Vivix Atasi Diabetes Dan Kanser

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Alhamdulillah kerana Vivix yang menjadi vitamin kesukaan pelanggan VitaminSuci kembali dengan promosi yang menarik. Mana tidaknya, penjimatan hebat dengan hasil unggul untuk kesihatan.
  • Vivix Beli 6 Percuma 1
  • Vivix Beli 2 Diskaun 5%
Apa yang hebatnya Vivix?

Vivix merupakan minuman campuran botani terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Bagaimana Vivix boleh buat kita jadi sihat?

Mari kita lihat fungsi utama promosi Vivix Shaklee ini.
  • Ia membantu memperbaiki DNA yang rosak setiap hari akibat radikal bebas yang menyebabkan proses penuaan. Vivix membantu melewatkan proses penuaan dan seterusnya membantu untuk awet muda.
  • Ia membantu memperbaiki tenaga sel. Tenaga sel akan berkurangan akibat proses penuaan dan fungsi sel-sel juga akan berkurangan. Vivix bertindak dengan membantu menguatkan sel –sel dalam tubuh badan.
  • Ia juga membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin umur meningkat, kesihatan kita juga akan berkurangan dan mulalah badan akan ‘merasa’ sakti di ‘sana’ dan di ‘sini’, daya ingatan pun berkurangan maka Vivix membantu mengembalikan keremajaan kita dan badan akan lebih sihat seperti ‘orang muda’.
Apa khasiat amalkan Vivix?

Khasiat Vivix dapat disimpulkan seperti berikut:
  1. Anti oksida dan anti penuaan semulajadi (awet muda)
  2. Menyokong system imunisasi
  3. Menyokong kesihatan otak, sendi, jantung dan kardiovaskular
  4. Menghalang kanser dan radikal bebas yang menyebabkan kanser
  5. Atasi diabetes, darah tinggi, Alzheimer
  6. Membantu kesihatan tubuh badan keseluruhannya
  7. .. dan banyak lagi manfaat lain

Apa kata pengguna Vivix?

Berikut saya kongsikan beberapa testimoni hebat Vivix yang membantu ramai orang lebih sihat

Testimoni 1 : Vivix Atasi Diabetes: Puan Nurul Azliza berkongsi yang ibu mertuanya menghadapi masalah diabetes dengan bacaan yang tinggi. Alhamdulillah, hasil Vivix yang dihadiahkan suami Puan Nurul, bacaan diabetes ibu mertuanya turun kepada 6.2. Bahkan, doktor dah benarkan ibu mertuanya ambil benda manis. Bestkan? Berapa ramai anak-anak yang dapat berikan Vivix untuk ibu bapa mereka? Kita usaha, Allah yang tentukan. Best dapat berjasa kepada mak ayah.


Testimoni 2 : Vivix Atasi Diabetes: En R. Jitendra merupakan penghidap diabetes sejak 14 tahun yang lalu dengan bacaan gula dalam darah yang tinggi iaitu 15.4. Sejak mengamalkan Vivix Shaklee selama 7 bulan, bacaan kandungan gula dalam darah berkurangan kepada 4.8 dan seterusnya bebas daripada diabetes atau kencing manis ini.


Testimoni 3 : Vivix Atasi Diabetes: Dr Nik telah menghadiahkan Vivix Shaklee untuk ayahnya. Ayahnya menghadapi masalah kencing manis yang kronik dengan bacaan kandungan gula iaitu 19. Alhamdulillah, setelah menggunakan Vivix, dalam temph 2 minggu bacaan kandungan gula berkurangan kepada 7.9. Memang best sangat-sangat


Testimoni 4 : Pesakit Strok:  Puan ini berkongsi yang ibu beliau diserang strok pada Oktober 2012.Kesan dari serangan seluruh anggota badan sebelah kiri kaku tidak dapat bergerak. Salah satu usaha puan ini adalah mencuba vivix untuk ibu beliau. Memang kesan menakjubkan, dengan izin Allah jari tangan ibu beliau dah boleh bergerak sedikit ketika hari pertama menggunakan Vivix. Hari seterusnya ibu beliau dah pun boleh berjalan. Memang ajaib!


Testimoni 5 : Pesakit Diabetes: Puan Zura berkongsi yang ibunya mengalami masalah jantung dan darah tinggi. Alhamdulillah hasil pengamalan Vivix, segala pesakit ibunya hilang. Apalah sangat harga sebotol Vivix berbanding pengorbanan mak ayah kan?


Kanser ni pun ada macam-macam jenis kanser..dan ia akan menjadi bahaya bila dah capai tahap 3 atau 4. Salah satu cara atasinya adalah menjalani kimoterapi atau bahasa pasarnya adalah meletakkan ‘racun’ dalam badan bagi membunuh ‘sel jahat’ yang menyebabkan kanser. Sebagai alternatif, saya kongsikan kebaikan Vivix Shaklee yang membantu mengatasi masalah kanser. Kita berusaha, Allah yang tentukannya:

Testimoni 6 : Vivix atasi Masalah Kanser: Encik Law Chu Hian pernah mengalami masalah kanser paru-paru dan terpaksa menjalani kimoterapi. Dengan pengambilan Vivix secara berterusan, kanser di dalam badan terus hilang. Bahkan, pada gambar di bawah beliau kelihatan sangat sihat dan awet muda walhal umurnya ketika itu adalah 50 tahun. Hebat! Vivix membantu atasi masalah kanser, membaiki sel-sel dalam badan untuk kelihatan lebih muda


Testimoni 7 : Vivix atasi Kanser barah rahim: Pn Zuriah berkongsi yang pelanggannya mengalami masalah barah rahim sehingga perlu di bedah. Hasil pengambilan Vivix, keajaiban memang berlaku, barahnya hilang dan tak perlu lagi menjalani pembedahan.. Ajaibkan? Semua ni kuasa Allah sebab tu ada yang panggil vivix ni tonik ajaib.


Berminat?



JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

16 July 2016

JB Health and Wellness Fair Shaklee : 23 Julai 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Hari ini saya ingin kongsikan tentang Health and Wellness Fair Shaklee yang akan berlangsung pada Sabtu minggu depan di Johor Bahru! Jom baca info tentang Shaklee Fair kali ni.



Lokasi Health and Wellness Fair Shaklee

Bagi anda yang berada sekitar JB pada 23 Julai nanti, jangan lepaskan peluang untuk singgah di cawangan Shaklee JB.


Lokasi cawangan Shaklee JB di alamat 14, Jalan Molek 1/10, Taman Molek, 81100 Johor Bahru, Johor. Lagi mudah, waze-kan aje.

Ketahui cawangan Shaklee lain di seluruh Malaysia. Klik SINI

Apa yang best Health and Wellness Fair Shaklee?

Banyak aktiviti menarik yang disusun untuk anda sepanjang acara yang bermula dari jam 10 pagi hingga 5 petang. Ingat ye! 23 Julai 2016 (Sabtu). Antara aktivitinya adalah:
  • analisis kulit
  • saringan BMI
  • pemeriksaan tekanan darah
  • demonstrasi smoothies, penjagaan rumah yang bersih dan selamat serta penjagaan wajah menggunakan rangkaian NutriWhite
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

14 July 2016

4 Sebab Kenapa Ramai Makan Vivix Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Ada berita baik kepada penggemar Vivix juga untuk anda yang dah lama usha / survey / buat 'kajian' dan berniat nak membeli dan mengamalkan Vivix!

Julai bulan promosi Vivix!

Promosi ini bermula daripada 1 Julai hingga 31 Julai 2016. Kepada yang amalkan Vivix, boleh borang 6 botol (dapat percuma 1 botol lagi) untuk dijadikan stok. Juga pada anda yang baru nak cuba, inilah masa terbaik borong Vivix pada harga jimat!

Kenapa mesti makan Vivix?

Jika anda berumur 25 Tahun dan ke atas, Vivix adalah supplement yang paling sesuai untuk anda. Apa lagi sekiranya anda menghadapi masalah kesihatan seperti diabetes, jantung dan lain-lain (apa saja penyakit!). Vivix adalah wajib! Seharusnya jangan tunggu sakit baru nak cari penawar tapi cegah sebelum sakit. Kenapa ramai pilih Vivix? Ini sebabnya!

1. Ujian klinikal

Vivix adalah supplemen terulung yang telah di uji berkali-kali dan mendapat banyak pengiktirafan. Berbillion dollar sudah dilaburkan untuk kajian dan juga penciptaan Vivix. Hanya Vivix Shaklee sahaja yang dibuat khas mengandungi gabungan Resveratrol dan Polyphyenol dari phytonutrient yang telah dipatenkan. Tiada jenama supplemen lain yang setanding dan lebih baik dari Vivix dan mempunyai gabungan keduanya. 

2. Supplemen botanik yang hebat

Vivix dicipta dari 4 sumber tumbuhan yang hebat iaitu Muscadine Grapes, Purple Carrot, European Elderberry dan Polyganum Cuspidatum. Jadi, tiada kesangsian terhadap penggunaan sumber haiwan terhadap Vivix. Dan sudah pasti HALAL

3. Bertindak hingga ke sel DNA

Tubuh kita terdiri dari sel yang membentuk tisu kemudian membentuk organ dan otot. Jadi, semakin berusia dan juga faktor luaran seperti pencemaran, terdedah kepada sinaran UV, faktor pemakanan, menjadikan sel tubuh kita semakin cepat rosak dan mati. Sekaligus kita akan tua sebelum waktunya. Penyakit akan mula menyerang dan juga fungsi organ badan kita semakin merosot. Hanya Vivix mampu untuk membaiki, memberi tenaga, mempertahankan dan meningkatkan prestasi sel manusia kerana Vivix sahaja yang boleh mencapai hingga ketahap DNA sel anda.

4. Berikan khasiat kepada tubuh kita


Manusia sering tak sedar bahawa tubuh badan kita memerlukan khasiat. Sebaliknya ramai yang suka memudaratkan tubuh badan sendiri seperti makan makanan yang memudaratkan, merokok, minum minuman tinggi gula, tiada aktiviti senaman, kurang tidur, dan banyak lagi. Tidak sayangkah dengan tubuh kita? Kenapa tidak mahu dan berkira-kira apabila nak berikan yang terbaik untuk tubuh sendiri? Hanya anda sahaja yang boleh menjawabnya. Tapi saya cadangkan anda hadiahkan Vivix kepada diri anda sendiri, kepada orang-orang yang anda sayangi. Berbaloi!

Bonus!

Sepanjang Julai 2016, Shaklee mengadakan promosi Vivix. Lebih penjimatan untuk anda!
  • Beli 6 botol, percuma 1 botol
  • Beli 2 botol, diskaun 5%
Apa kelebihan lain? Selain badan jadi sihat dengan mengamalkan Vivix, anda juga mendapat keahlian Shaklee PERCUMA sepanjang hidup dengan belian mana-mana 2 promosi Vivix ini. Di samping itu juga, bonus wang tunai menanti anda!



PROMOSI 1: 
  • PERCUMA 1 dengan setiap pembelian 6 botol
  • JIMAT RM475
  • PERCUMA Keahlian Shaklee (Bernilai RM69) seumur hidup
  • PERCUMA penghantaran seluruh Malaysia (Bernilai RM10.60 SM / RM21.20 SS)
  • layak untuk terima BONUS TUNAI Shaklee pada bulan seterusnya

PROMOSI 2:
  • DISKAUN sebanyak 5% dengan setiap pembelian 2 botol
  • JIMAT RM47.50
  • PERCUMA Keahlian Shaklee (Bernilai RM69) seumur hidup
  • PERCUMA penghantaran seluruh Malaysia (Bernilai RM10.60 SM / RM21.20 SS)
  • layak untuk terima BONUS TUNAI Shaklee pada bulan seterusnya
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

12 July 2016

Beli Promosi Vivix Harga Murah Guna Kad Kredit

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Vivix adalah vitamin terunggul yang menjadi penawar banyak penyakit serius. Klik Vivix bantu rawat 39 penyakit serius! Tapi ramai yang terbatal hajat untuk memiliki Vivix demi kesihatan sendiri atau untuk diberikan kepada ibu ayah akibat kekangan kewangan. 

Post saya pada hari ini tidak memaksa sesiapa untuk habiskan duit semata-mata untuk memiliki Vivix. Tapi ramai yang WhatsApp saya mengadu mahu beli Vivix tapi tidak cukup duit. Jadi, saya kongsikan cara memiliki Vivix menggunakan kad kredit anda. 

Bila difikirkan apalah duit jika dibandingkan dengan sakit, kan? Melihat ibu ayah yang berulang alik ke hospital memenuhi temujanji saban tahun, melihat keluarga yang kesakitan tak sembuh-sembuh, melihat sahabat yang lama menderita; pastinya Vivix adalah usaha kepada jalan untuk kembali sihat. InsyaAllah.

Bagi mereka yang berduit, harga Vivix RM475 tidaklah mahal. (Hubungi saya untuk harga lebih jimat). Bila-bila masa sahaja boleh transfer duit kepada pengedar Shaklee. Namun, sakit tak mengenal latar belakang. Ada yang memerlukan duit untuk perkara yang lebih penting; jadi pembelian Vivix adalah bukan keutamaan.

Bila guna kad kredit, boleh bayar 50% pada bulan pertama dan 50% lagi pada bulan berikutnya. Jadi tidaklah membebankan. Jika anda berminat untuk gunakan kad kredit anda bagi belian Vivix ataupun vitamin Shaklee lain, boleh hubungi saya. Saya boleh bantu anda.

Bonus!

Sepanjang Julai 2016, Shaklee mengadakan promosi Vivix. Lebih penjimatan untuk anda!
  • Beli 6 botol, percuma 1 botol
  • Beli 2 botol, diskaun 5%
Apa kelebihan lain? Selain badan jadi sihat dengan mengamalkan Vivix, anda juga mendapat keahlian Shaklee PERCUMA sepanjang hidup dengan belian mana-mana 2 promosi Vivix ini. Di samping itu juga, bonus wang tunai menanti anda!



PROMOSI 1: 
  • PERCUMA 1 dengan setiap pembelian 6 botol
  • JIMAT RM475
  • PERCUMA Keahlian Shaklee (Bernilai RM69) seumur hidup
  • PERCUMA penghantaran seluruh Malaysia (Bernilai RM10.60 SM / RM21.20 SS)
  • layak untuk terima BONUS TUNAI Shaklee pada bulan seterusnya

PROMOSI 2:
  • DISKAUN sebanyak 5% dengan setiap pembelian 2 botol
  • JIMAT RM47.50
  • PERCUMA Keahlian Shaklee (Bernilai RM69) seumur hidup
  • PERCUMA penghantaran seluruh Malaysia (Bernilai RM10.60 SM / RM21.20 SS)
  • layak untuk terima BONUS TUNAI Shaklee pada bulan seterusnya
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci