23 July 2013

Cara Atasi Diabetes / Kencing Manis

Assalamualaikum.

Hari ini nak berbicara tentang kencing manis @ diebetes. Ada seorang sahabat bertanyakan supplement yang sesuai untuk diamalkan bagi menangani masalah kencing manis.

Sebelum pergi jauh, jom baca TESTIMONIAL PENGGUNA


Testimonial 1 : Vivix membebaskan Mr Jitendra dari Diabetes.Testimoni 2 : Vivix beri kesan positif pada bacaan paras gula dalam darah
Testimoni 3 : Luka sembuh, sisik di kaki licin dan bacaan paras gula dalam darah turun mendadak dengan VivixTestimonial 4: Bacaan gula dalam darah stabil


Testimonial 5 : Diabetes beransur baik dan berhenti merokok dengan VivixTestimonial 6 : Penghidap diabetes aktifTestimonial 7 : Bacaan gula dalam darah turun dengan Vivix, GLA Complex, Zinc Complex dan B Complex


Testimonial 8 : Pengamal ESP, B Complex dan Zinc Complex


Testimonial 9 : Masalah diebetes lenyap dengan Vivix, B Complex, Alfalfa dan Garlic Complex


Testimonial 10 : Bacaan gula dalam darah kembali normal dengan Vitalea, B Complex, Vitamin C dan OstematrixTestimonial 11 : Kencing manis stabil dengan ESPPuas hati dengan testimonial pengguna? Rata-rata mereka mengamalkan Vivix, Zinc Complex, GLA Complex, B Complex dan Vitamin C.

APA FUNGSI SUPLEMEN INI TERHADAP PENGIDAP DIABETES?


Vivix - merupakan supplemen anti-penuaan terbaik di dunia. Juga membantu memelihara kesihatan jantung, otak, sistem imun, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga, kesihatan dan kesejahteraan.

Harga runcit Vivix 150ml RM475
Hubungi saya untuk harga istimewa.

ZINC - membantu pengeluaran insulin, mengekalkan fungsi insulin, seterusnya memperbaiki luka dengan cepat.

Harga runcit Zinc Complex 120 tablet ialah RM33
Hubungi saya untuk harga istimewa.


GLA COMPLEX - menghalang komplikasi diabetes. Merendahkan gula dalam darah, berkesan untuk diabetes semasa hamil dan usia tua. Meringankan kebas dan kesakitan disebabkan oleh gula darah yang tinggi.

Harga runcit GLA Complex 60 kapsul ialah RM91
Hubungi saya untuk harga istimewa.

B COMPLEX - menukar makanan kepada tenaga iaitu dengan menukar lemak, karbohidrat dan protein kepada tenaga sekaligus mengurangkan masalah keletihan.

Harga runcit B Complex 120 tablet ialah RM53
Hubungi saya untuk harga istimewa.

VITAMIN C - mengukuhkan kapilari dah salur darah

Harga runcit Vitamin C Sustained Release 180 tablet ialah RM92
Hubungi saya untuk harga istimewa.

*Stor Shaklee Malaysia masih tidak mempunyai stok Vitamin C Sustained Release sejak Disember 2012 hingga kini, Julai 2013.  Vitamin C Sustained Release boleh diganti dengan Chewable Vitamin C 


Harga runcit Chewable Vitamin C 90 tablet ialah RM37
Hubungi saya untuk harga istimewa.

Tidak semestinya mengambil kesemua suplemen di atas. Anda boleh memilih suplemen yang bersesuaian mengikut keadaan semasa, keperluan dan bajet anda. 

Maka apa tunggu lagi, belikanlah untuk diri sendiri, ayah bonda yang selama ni menghidap kencing manis dan perlu mengambil insulin setiap masa. Lihatlah perubahannya, insyaAllah.

Untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan


Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB : Hifzan Zanini
♥ COD Area: Kluang, Batu Pahat
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

** Shaklee ID 933313 boleh digunakan jika kawan-kawan nak beli sendiri di cawangan Shaklee yang berdekatan. Klik SINI untuk senarai cawangan Shaklee anda.

No comments: