10 January 2015

3 Pesakit Bebas Kanser Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Seorang pelanggan menghubungi saya petang semalam. Dia bertanyakan cara terbaik dan berkesan untuk mengawal kanser. Saya membuat beberapa carian dan saya ingin kongsikan pengalaman mereka yang bebas kanser setelah berusaha dengan Vivix Shaklee; makanan tambahan daripada bahan semulajadi, halal dan selamat.

Saya pernah menulis artikel bertajuk Cara Terbaik Merawat Kanser

Apa itu kanser?

Kanser adalah kelas penyakit yang dicirikan oleh pertumbuhan sel luar kawalan. Terdapat lebih daripada 100 jenis kanser yang berbeza. Kanser membahayakan tubuh apabila sel-sel rosak membahagi tanpa kawalan untuk membentuk ketulan atau gumpalan tisu dipanggil tumor. Tumor boleh membesar dan mengganggu sistem penghadaman, saraf dan peredaran darah, dan mereka boleh melepaskan hormon yang mengubah fungsi badan. 

Apa yang menyebabkan terjadinya kanser?

Kanser adalah akhirnya hasil daripada sel-sel yang tumbuh tanpa kawalan dan tidak mati. Sel-sel biasa dalam badan mengikuti jalan yang teratur pertumbuhan, bahagian, dan kematian. Kematian sel diprogram dipanggil apoptosis, dan apabila proses ini rosak, kanser mula terbentuk. Tidak seperti sel-sel biasa, sel-sel kanser tidak mati dan terus membesar dan membahagi. Ini membawa kepada jisim sel-sel yang tidak normal yang tumbuh di luar kawalan.

Saya kongsikan video di bawah ini untuk ketahui lebih lanjut tentang kanser.


Hari ini saya kongsikan pengalaman penghidap kanser yang berjaya selepas berusaha dengan Vivix Shaklee.

Testimoni 1 : Kanser payudara tahap 4


Testimoni pertama ini merupakan perkongsian daripada customer Puan Ainul Fadzilah Mustafa. Mak kepada customer beliau menghidap kanser payudara dan sudah berada pada tahap ke-4 ataupun juga disebut Cancer Stage 4.

Nota: Kanser tahap ke-4 merupakan tahap paling berbahaya di mana sel kanser sudah merebak ke bahagian-bahagian lain di dalam badan

Alhamdulillah & subhanallah, setelah mengamalkan Vivix Shaklee, kanser tersebut sudah kelihatan mengecut. Insya-Allah tak lama lagi hilanglah semua sel kanser tersebut.

Testimonial 2: Kanser rahim (Endometrial Cancer)


Testimoni kedua ini saya credit kan kepada Puan Sujaihah. Beliau berkongsi tentang pengalaman mak customer beliau yang mengalami kanser rahim yang kronik dan perlu dibedah.

Alhamdulillah beliau dipertemukan dengan Vivix. Sewaktu follow-up dengan doktor, doktor terkejut kerana kanser mak beliau telah hilang sepenuhnya!

Testimoni 3: Tumor tahap 3 Ini merupakan testimoni daripada adik ipar seorang Pengedar Shaklee. Adik beliau baru lepas menjalani pembedahan untuk membuang tumor (ketumbuhan) yang telah disahkan sebagai kanser tahap ke-3.
Setelah mengamalkan Vivix selama sebulan, beliau membuat pemeriksaan lanjutan dan mendapati beliau sudah bebas daripada sebarang sel kanser.
Bagaimana Vivix merawar kanser?
Vivix
150 ml
Runcit RM475
Hubungi saya untuk harga istimewa 018-270 4872

Vivix mengandungi resveratoral yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel kanser). Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri dengan sendirinya (apoptosis) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang.
Vivix bukanlah sejenis ubat yang mengandungi dadah, malah ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Ia dibuat daripada empat ekstrak botani iaitu:
Menurut laporan daripada kajian terbaru yang dibuat oleh University of Missouri pada October 2013; lebih banyak sel kanser yang mati jika pesakit dirawat menggunakan gabungan resveratrol (kandungan utama Vivix!) dan radioterapi berbanding rawatan dengan radioterapi sahaja.
Kenali Vivix dengan lebih dekat --- SINI

Hubungi saya untuk konsultasi berkaitan produk Shaklee. Cepat! Setiap detik masa yang berlalu amatlah berharga untuk pesakit kanser.


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 

BERITA BAIK untuk anda yang ingin membeli Vivix
  1. Dengan belian 2 botol Vivix anda layak mendapat keahlian Shaklee dengan PERCUMA serta banyak lagi manfaat lain seperti belian produk Shaklee dengan diskaun sehingga 30% dan bonus tunai.
  2. Sepanjang Januari 2015, Shaklee menawarkan promosi Vivix. Beli 6 percuma 1 atau Beli 2 diskaun 5%. Untuk info lanjut, klik Promosi Shaklee Januari 2015
Ingin beli VIVIX secara online menggunakan kad kredit/ kad debit? Klik imej dibawah. 


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
Pick Up/COD Area:
Kluang dan Batu Pahat

Penghantaran seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia
Dapatkan pelbagai supplement hebat Shaklee anda sekarang!

No comments: