13 May 2015

10 Sebab Ramai Amalkan Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Fenomena Shaklee di Malaysia semakin menjadi-jadi. Saya antara orang yang terkesan dengan Shaklee. 

Sejarah saya dan Shaklee

Oktober 2011 - saya beli dan amalkan set penyusuan Shaklee 
Februari 2013 - saya mengandung anak ke-2 (amalkan set hamil) dan mendaftar keahlian Shaklee
November 2013 - saya amalkan set bersalin
Hingga kini, Mei 2015 - saya setia dengan Shaklee. Kami tiada ubat di rumah. Kami merawat secara semulajadi dengan Shaklee. Alhamdulillah

10 sebab ramai suka Shaklee

1. Shaklee menjalankan lebih 100,000 ujian setiap tahun bagi memastikan keselamatan dan keberkesanan produknya

2. Setiap produk Shaklee adalah 100% diuji untuk memastikan dan menjamin bahawa setiap bahan yang merupakan sebahagian daripada tuntutan label kami hadir dalam jumlah yang sesuai.

3. Semua bahan-bahan dalam produk Shaklee melepasi protokol Shaklee yang sangat ketat, yang unik dalam industri, yang menguji sehingga 350 bahan cemar kimia, termasuk racun perosak, racun herba, logam berat, sisa pelarut, dan lain-lain

4. Saintis Shaklee membuat rumusan supaya bahan-bahan utama yang aktif termasuk di peringkat klinikal adalah berkesan, dan bahan aktif tersebut jauh lebih tinggi daripada banyak syarikat lain di pasaran.

5. Setiap produk yang dirumuskan dengan bahan-bahan pemakanan yang telah dikaji secara meluas untuk mengesahkan keselamatan dan keberkesanan. Produk kami tidak mengikuti "arah aliran" (fads) tetapi menggabungkan bukti saintifik dan / atau epidemiologi keperluan dan manfaat.

6. Shaklee menggunakan sistem penghantaran maju untuk meningkatkan bioavailabiliti - dan sistem-sistem ini diuji untuk mengesahkan kelebihan penghantaran nutrien.

7. Semua bahan-bahan mestilah boleh diterima dari sudut pandangan falsafah Shaklee, dan juga sebagai penelitian terperinci tentang keselamatan mereka. Shaklee tidak hanya menerima Sijil Analisis (Certificate of Analysis) seperti banyak syarikat-syarikat lain menerima, tetapi pengulangan ujian untuk bahan cemar untuk mengesahkan Sijil Analisis adalah tepat.

8. Shaklee mempunyai komitmen yang tidak berbelah bahagi untuk mengelakkan penggunaan perisa tiruan, pemanis, dan pengawet ditambah. Kami menggunakan protein soya hanya diubahsuai bukan secara genetik.

9. Shaklee membangunkan banyak standard dan protokol untuk pembuatan yang kini dirujuk sebagai Amalan Pengilangan Baik (GMP).

10. Bukti berterusan prestasi produk kami ditunjukkan oleh:

  • Lebih 100 penerbitan saintifik, 90-plus dalam jurnal ulasan
  • Penyelidikan Landmark, kajian hanya seumpamanya, yang menunjukkan bahawa orang-orang yang mengambil makanan tambahan Shaklee dalam tempoh 20 tahun mempunyai kesihatan dengan ketara lebih baik daripada kedua-dua satu multivitamin dan nonsupplement pengguna
  • Produk Shaklee menjanakan atlet untuk memenangi 125 pingat
  • produk Shaklee mengisi peneroka dunia


7 of Time-Life "Greatest Adventures of All Times", dan angkasawan NASA Shuttle dengan produk penghidratan semula khas (dipanggil Astro-Ade). Tambah ke senarai ini pencapaian dan anugerah kami dalam bidang kepimpinan dan tanggungjawab alam sekitar, dan anda akan melihat mengapa saya benar-benar bangga menjadi sebahagian daripada syarikat ini, di mana integriti, kualiti dan tanggungjawab sosial adalah standard kami, dan di mana membuat orang dan planet sihat adalah misi kami.

Klik Sejarah Shaklee 1956 - kini

Lagi sebab kenapa pilih Shaklee

Shaklee Land Mark Study:

  1. Kajian ini adalah yang PERTAMA seumpanya dan bertujuan untuk melihat keselamatan dan keberkesanan pengambilan suplemen untuk jangka masa panjang – Tiada siapa yang pernah melakukan kajian seperti ini melainkan Shaklee.
  2. Pengguna produk Shaklee mempunyai level nutrisi dalam darah yang lebih baik–Terbukti produk Shaklee adalah bioavailable di mana ia mampu diserap dan digunakan oleh tubuh dengan baik.
  3. Pengguna Shaklee mempunyai biomarkers of disease risk yang lebih baik –Terbukti menggunakan Shaklee, anda boleh mengurangkan risiko dari penyakit.
  4. Pengguna Shaklee mempunyai kadar penyakit yang lebih rendah–Terbukti menggunakan Shaklee anda boleh meningkatkan taraf kesihatan anda.
  5. Pengguna Shaklee memberi nilai kesihatan mereka lebih baik dan terbaik – Terbukti anda mampu hidup lebih sihat.
  6. Tiada risiko yang dikaitkan dengan pengambilan suplemen Shaklee –Terbukti produk Shaklee adalah selamat untuk penggunaan jangka masa panjang!
Jadi tiada sebab lagi untuk kami menggilai produk, kesan dan manfaat Shaklee. Dan kami juga inginkan anda semua mendapat manfaat serta kebaikan produk Shaklee. Kerana ianya sentiasa berkesan, sentiasa selamat dan sentiasa semulajadi!


Berminat?

Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link. 

Manakala, untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee yang SEMULAJADI dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: