14 April 2016

Cara Ekspres Dan Cepat Daftar Sendiri Jadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Gembira sebab mulai April 2016, Shaklee telah memudahkan ramai orang. Sesiapa sahaja boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan ekspres atau cepat tanpa perlu mencari penaja (pengedar Shaklee). Hanya klik-klik kat handphone atau laptop/PC, semua orang boleh jadi ahli Shaklee secara 'rahsia'. Hehe. Hari ini saya kongsikan faedah dan cara daftar jadi ahli Shaklee secara cepat!

Kenapa perlu jadi ahli Shaklee secara 'rahsia'?

  • Ada yang malu nak contact penaja 
  • Ada yang tiada masa nak 'deal' dengan penaja
  • Malas nak kecoh-kecoh
  • Mudah sebab boleh beli produk guna kad kredit secara online bila-bila masa
  • Senang nak klik kat website je untuk buat sebarang belian
  • Taknak business pun, hanya nak guna untuk diri sendiri dan keluarga
Dengan feature baru yang diperkenalkan, anda hanya perlu:
  • klik link SAYA NAK DAFTAR EXPRESS
  • isi info anda (nama, alamat, nombor telefon dan email)
  • semak status daftar
  • SIAP!
Bila dah siap tu, boleh la anda beli produk yang anda suka guna kad debit atau kad kredit. 

Cara daftar sendiri keahlian Shaklee

Alhamdulilah. Kini, anda boleh mendaftar keahlian sendiri hanya di hujung jari. Boleh ikuti langkah-langkah di bawah.


Langkah 1: 
  • Klik SAYA NAK DAFTAR EXPRESS atau taip http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1233547. 
  • Anda akan di bawa ke website Shaklee Malaysia. 
  • Klik JOIN NOW pada website tersebut


Langkah 2: 
  • Isi maklumat diri anda
  • Klik (/) pada ruangan "I consent to Shaklee assigning me a sponsor"
  • Klik 'Join Now'

Langkah 3: 
  • Anda akan dibawa ke paparan baru (www.shaklee2u.com) untuk pembelian Opportunity Kit (RM68.90) iaitu sebagai yuran keahlian Shaklee SEUMUR HIDUP! Tak perlu renew ye. Daftar sekali sepanjang hayat. Opportunity Kit ini akan dipos ke alamat anda
  • Anda juga boleh beli sebarang produk Shaklee semasa langkah ini dan produk yang dipesan akan dipos bersama dengan Opportunity Kit tadi
  • Untuk bahagian bayaran, hanya pilih cara bayaran (kad kredit/ kad debit) dan sertakan maklumat kad anda. Jangan risau, semuanya dijamin SELAMAT! Saya sediakan tutorial bergambar untuk memudahkan anda. Semoga bermanfaat!
*Opportunity Kit ialah sebuah beg yang disertakan bersama maklumat tentang Shaklee.

Cara buat pesanan kali pertama

Untuk mengesahkan pendaftaran anda, anda perlu dapatkan Opportunity Kit. Anda akan dibawa ke website www.shaklee2u.com.my selepas menekan butang JOIN NOW!

Login ID dan Password akan diberikan melalui SMS telefon bimbit anda. Atau hubungi saya untuk bantuan (+6018 270 4872) selepas selesai melengkapkan langkah di atas.

Langkah 1


Langkah 2


Langkah 3


Langkah 4


Langkah 5


Langkah 6


Langkah 7


Langkah 8


Langkah 9


Langkah 9


Langkah 10


Langkah 11


SIAP! Anda boleh WhatsApp saya di talian +018 270 4872 untuk sebarang bantuan:
  1. samada untuk makan sendiri, iaitu saya dapat membantu anda mendapatkan konsultasi cara makan yang berkesan
  2. atau anda ingin belajar berbisnes Shaklee untuk membantu menaikkan taraf kewangan keluarga anda
Jom bertindak sekarang! 


1 comments:

insan marhaen said...

salam... singgah baca...