10 January 2018

Youth Shaklee : Masalah Kulit Beransur Pulih Selepas 2 MInggu (Testimoni Bergambar)

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini Cikgu Ije terlebih rajin untuk terjemahkan pengalaman seorang pengguna Youth Skin Care By Shaklee. Rangkaian Youth telah dilancarkan pada 2017 di Amerika dan mendapat sambutan hangat! Mana tahnya, produk yang mengambil masa sehingga 8 tahun kajian sebelum dipasarkan setelah Dr. Roger Barnett berpuas hati dengan kandungan semulajadi rangkaian ini. 

Jom kita baca terjemahan pengalaman pengguna Youth. 

Pengalaman Saya Mencuba Penjagaan Kulit Anti Penuaan pada usia 22 | Youth oleh Shaklee

Selasa, 19 September, 2017 (sumber)


Pada usia 22 tahun, anti-penuaan bukanlah benda pertama dalam fikiran saya jika membeli produk penjagaan kulit, jadi saya sangat terkejut ketika Shaklee mengesyorkan saya mengenai rangkaian anti penuaan mereka yang disebut "Youth". Sebelum saya menguji Youth, saya mempunyai peluang untuk bertanya Duta Global mereka, Sloan Barnett beberapa soalan tentang mengapa produk anti penuaan semulajadi sangat penting kepada seseorang yang hampir pada usia saya.

Pada umur berapa wanita perlu mencari dan menggunakan produk anti-penuaan?

Ia tidak terlalu awal untuk mula menggunakan rejimen anti-penuaan dalam usia 20 tahun anda! Perkara terbaik yang boleh anda lakukan pada usia ini adalah untuk mencegah kedutan dan tanda-tanda utama penuaan dari muncul. 

Cara terbaik untuk melakukan ini adalah untuk melindungi kulit anda dari matahari setiap hari dengan sistem spektrum luas SPF-30, seperti YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30. 

Selain itu, mencegah radikal bebas daripada merosakkan kulit anda dan menyebabkan penuaan pramatang adalah kunci untuk kulit sihat dan cantik! Semua produk-produk Youth mengandungi Vital Repair + Complex yang dipatenkan dan polifenol Anggur Muscadine-patent-pending untuk mengelakkan kerosakan ini daripada berlaku! Tambahan lagi, Radiance C + E Capsules mengandungi 20% vitamin C tulen, boleh dikatakan antioksidan terbaik dalam industri.

Kenapakah penting untuk menggunakan produk semula jadi atau hijau dalam rejimen kecantikan?

Youth menyediakan Keputusan Klinikal Tanpa Kompromi, yang bermaksud Youth pasti akan mengubah kulit anda ke usia yang lebih muda dengan produk yang bebas dari lebih daripada 2,500 bahan kimia dengan keselamatan yang dipersoalkan. 

Pengguna kini mencari produk yang selamat dengan bahan berasaskan alam semula jadi. Produk Youth Shaklee merapatkan jurang kerana ia benar-benar berkesan disamping membolehkan pengguna menggunakan Youth setiap hari dan tidak bimbang tentang keselamatan.

Youth adalah rangkaian produk berasaskan alam yang memuaskan pengguna yang mencari produk dengan keselamatan dan kemurnian sambil memberikan hasil yang terbukti secara klinikal.


Sebelum - 30 Ogos 2017

Jenis kulit saya berminyak dan berjerawat. Saya juga mempunyai rosacea ringan yang menyebabkan kemerahan kebanyakannya pada hidung saya. Saya mempunyai jerawat yang lebih teruk sebagai seorang remaja yang menyebabkan beberapa pigmentasi dan parut. Saya ingin tahu jika Youth Shaklee mempunyai kesan ke atas masalah saya ini.


Selepas - 18 September 2017

Saya telah menggunakan produk ini setiap hari sejak akhir bulan Ogos dan telah melihat perbezaan dalam kulit saya. Saya kini kelihatan kurang mendapat jerawat. Saya tidah lagi bersolek lebih kerap baru-baru ini kerana pengurangan kecacatan dan parut. Saya cukup kagum dengan rangkain Youth Shaklee ini, mudah digunakan dan saya berfikir untuk terus menggunakan supaya saya dapat melihat peningkatan yang lebih besar pada parut saya. Saya juga mendapatkan ibu saya untuk mencuba beberapa krim malam, dan dia sudah ketagih sejak dia mula menggunakannya.


Saya menggunakan pembersih, toner, serum, dan pelembap mineral pada siang hari, dan pembersih, toner, serum, sinar c + e, dan krim malam ringan pada waktu malam. Kedua-dua produk kegemaran saya keluar dari Youth Shaklee adalah serum dan Radiance C + E. Struktur serum terasa ringan, menyegarkan, dan berkhasiat apabila digunakan. 

Klik Youth Shaklee jika berminat untuk mengetahui info lanjut dan testimoni lain pengguna Youth. 

Berminat untuk dapatkan produk dan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan produk dan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  1. Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  2. Semulajadi
  3. Berkesan
  4. Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  5. Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  1. belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  2. belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  3. hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: