07 March 2018

Jeragat Hilang Selepas 10 Hari Guna Shaklee Youth Skincare

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini Cikgu Ije nak kongsikan testimoni Youth Skincare yang baru dilancarkan pada Mac 2018. Kali ni kita nak bercerita tentang jeragat. Jeragat ni payah nak hilang, betul? Daripada kecil, tahu-tahu dah merebak jadi besar. Meh baca entry ni sampai habis. Nak tunjuk bukti Shaklee Youth Skincare berjaya pudarkan jeragat. Ehhh hilang kot. Jomm!!



Jeragat hilang selepas 10 hari guna Shaklee Youth Skincare

Aunty cun ini berusia 48 tahun dan sangat sporting. Beliau adalah ibu kesayangan sahabat Rich Young Group (RYG) iaitu kumpulan bisnes Shaklee Cikgu Ije. Lihat jeragat di pipi beliau. Selalu kita nampak di kalangan wanita berusia seawal 30-an. Kan? Payah nak hilang! Sungguh!


Gambar pada 17 Februari

Sangat mengejutkan dan rasa bersyukur sangat Shaklee keluarkan Youth Skincare. Dapat bantu wanita dengan tompokan jeragat menjadi lebih yakin dan selesa dengan penampilan diri. 

Selepas 5 hari menggunakan Youth Skincare

Gambar pada 22 Februari

Jeragat nampak semakin pudar. Cuma tinggal sedikit kesan lagi. Jom lihat perkembangan seterusnya iaitu selepas 16 hari menggunakan Shaklee Youth Skincare 


Gambar pada 5 Mac

Orang kata Youth mahal. Yeke?

Betul Youth memang mahal. Tapi bayangkan dengan penggunaan Youth seawal 5 hari dah nampak kesan. Jeragat pudar habis. 

Kalau guna pencuci lain (katakan harga RM15) untuk 1 bulan. Kalau 12 bulan dah RM180. Belum tentu 3 tahun boleh hilangkan jeragat tu. Kalau 3 tahun, modal untuk pencuci muka sahaja RM540! 

Dengan Shaklee Youth Skincare, hanya bayar RM1070.60 untuk set lengkap. Bukan sekadar membersih, tapi juga ia merawat dan membaiki. 




Terdiri daripada 6 item iaitu pencuci, toner, serum, pelembap, krim malam dan krim vitamin C+E:
  1. Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) 
  2. Shaklee Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
  3. Shaklee Youth Activating Serum (30ml)
  4. Shaklee Youth Age Defence Moisturizer SPF 50 (50ml)
  5. Shaklee Youth Advanced Renewal Night Cream Light (50ml) 
  6. Shaklee Youth Radiance C + E
Jumlah harga runcit RM1775.50


Dengan belian set ini, anda layak mendapat PERCUMA keahlian Shaklee (RM68.90), PERCUMA penghantaran dan layak mendapat bonus tunai.

Istimewa Mac 2018Dengan belian Youth Skincare ini (5 item RM1338.25), anda dapat PERCUMA Youth Radiance C + E berharga RM437.25! Belian berbaloi!

Berapa harga ahli?

Dengan belian set lengkap 5 item + PERCUMA 1 item untuk sepanjang Mac 2018 ini, anda layak mendapat KEAHLIAN PERCUMA. Dah jadi ahli, tentulah boleh beli dengan harga ahli, kan?

Hanya RM1070.60 dan anda layak mendapat segalanya. JIMAT!
  1. Youth Skincare (5 item)
  2. Percuma 1 item (Radiance C+E)
  3. Percuma keahlian Shaklee (RM68.90
  4. Percuma travel bag RM50
  5. Percuma kos penghantaran (RM10.60 SM/ RM21.20 SS)
  6. Bonus tunai +-RM48
Aunty ni cakap berbaloi modal beli Youth! Karat (jeragat) dah hilang entah pergi mana 

Jerawat pasir kat dahi dah kurang dan bawah mata lebih tegang (takde dah garis-garis halus)

Sayangnya duit RM1070.60 semata-mata untuk jeragat

Kan boleh cover dengan foundation. Pakai bedak tebal. Tapi hakikatnya kita sendiri nak lihat muka kita yang cantik. Suami dan anak-anak nak lihat muka kita yang asli. Takkan sepanjang masa nak menyorok dengan foundation dan bedak. 

Nak solat berjemaah di masjid atau bersama suami dan anak-anak, nak bergotong-royong dengan orang kampung time kenduri, nak lepak dengan saudara malam raya atau nak jumpa kawan lama. Alangkah seoronoknya tak beriya nak mekap tapi wajah bersih dan glowing tanpa sebarang cela. Kiri kanan memuji. Hehe


Beri peluang untuk kulit dapat nutrient terbaik. Youth Skincare diperkaya dengan Youth Complex

Kenali Youth Complex

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan-muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Kulit yang muda melakukannya dengan mudah. Ia akan memperbaharu pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Tetapi dengan meningkatnya usia kita, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang dihasilkan akan berkurangan.

Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih kami bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak pada sel kulit anda.

Ini bermakna yang kami tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikan, kami juga menyokong fungsibpenting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.

Mengandungi 10 kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses paten, Youth Activating Serum semestinya produk yang diperlukan dalam koleksi YOUTH.

Artikel lain berkaitan Youth

Klik link di bawah di mana anda boleh mendapatkan lebih banyak info best tentang Youth Skincare.


Berminat untuk dapatkan rangkaian Shaklee Youth Skincare? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci
Post a Comment