19 December 2018

Youth Murah! Beli Promosi Jom Shaklee Dengan Tambahan Diskaun 10%

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ramai yang WhatsApp Cikgu Ije bila tahu Shaklee lancarkan Promosi Jom Shaklee. Hari ni Cikgu Ije nak kongsikan Youth Starter Pack

Set ini mengandungi 4 item skin care wajib iaitu:

✔ pencuci muka - 
Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
✔ toner - Perfecting Skin Toner (177ml)
✔ pelembap & pelindung UV - Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml) 
✔ krim malam - Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml)

Jom baca lagi untuk ketahui bagaimana ia memberi penjimatan besar untuk anda.


Berapa harga runcit Youth Starter Set (4 item)?

RM193.75 - Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
RM200 - Perfecting Skin Toner (177ml)
RM206.25 - Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml) 
RM250 - Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml)

Jumlah 4 item ialah RM850

Kalau daftar jadi ahli Shaklee, berapa harga Youth Starter Set?

Yuran keahlian ialah RM65
Ahli Shaklee layak menikmati 20% diskaun harga ahli. 

RM850 X (100-20)% = RM680 (Youth harga ahli)

Yuran + Youth harga ahli
RM 65 + RM680 = RM745

Bagaimana kalau nak dapat Youth Starter Set dengan lebih murah?

Beli Youth Starter Pack sepanjang tempoh Promosi Jom Shaklee dan layak mendapat diskaun tambahan 10% serta keahlian percuma!

RM680 X (100-10)% = RM612!

Bila tempoh Promosi Jom Shaklee?

Promosi Jom Shaklee bermula 15 Disember 2018 hingga 28 Februari 2019

Apa kelebihan beli Youth Starter Pack dalam tempoh Promosi Jom Shaklee?

✔ Percuma yuran keahlian RM65
✔ Belian harga ahli (RM850-RM680) Jimat RM170
✔ Diskaun 10% (jimat RM68) khas untuk ahli baru berdaftar sahaja
✔ Bonus tunai RM29+ dikreditkan ke akaun bank pada 14hb
✔ Percuma kos pengeposan RM10
✔ Percuma Youth Magnifying Mirror RM43


Jumlah penjimatan? Lebih RM300! Jika dah lama anda usha nak cuba Youth Skin Care, inilah peluang terbaik anda. Cikgu Ije pun tak dapat beli dengan harga ahli baru ni (RM612). Kalau Cikgu Ije nak beli 4 item Youth ni, kena bayar RM680. Beruntung sangat anda sebagai ahli baru Shaklee. Jommmm!



Sepintas lalu info Youth Starter Set Shaklee

YOUTH™ Starter Set

Set penjagaan kulit yang mudah dan ringkas untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit anda untuk mengekalkan keremajaan.


LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus




Berminat untuk dapatkan Youth Starter Pack Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah, WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: